reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
1505400374-aaaaaa.jpeg

A co myślicie o takiej wanience??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dla małego szkraba fajna ale chyba za 3 miesiące m8glaby być za płytka

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie niby czytałam ze zdejmuje się to w środku i jak już dziecko siada to tak się go myje. Do 11 kg jest ta wanienka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to zmienia postać rzeczy bo tak jakaś taka plytka mi się wydała

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

to powiedz mężowi żeby on z niej korzystał [emoji14] Taka gąbka nie jest dobra dla dorosłych co dopiero dla noworodka
Mój maz moze z raz wykapie mała ale to i tak ja ją bede trzymała wiec mysle ze mie bedzie się upierał na tą gabke ;) a nie chcialam się z nim kłócić :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to liczę na to, że jak mąż nie będzie miał akurat nocek to on przejmie kąpiel Małej [emoji6].

Dziś przypadkiem weszłam do lumpka, którego mijałam już kilkadziesiąt razy, a jakoś nigdy nie zwróciłam na niego uwagi [emoji6] i za 15 zł nakupowałam:
1505410466-aaaaaa.jpeg
1505410482-aaaaaa.jpeg

Muszę kupić mikołajową czapkę w takim malutkim rozmiarze i w tym czerwonym pajacu będzie zdjęcie do kalendarza dla dziadków [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry