reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Ja wiem . Ale mąż się uparł ze chce . Jak ja bedę małą kompała to nie bede używała . A tak to mam zamiar ją wyparzać.gąbeczkę do wanienki odradzam -skupisko bakterii ( poczytaj sobie o nich )
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko taka pieluszka i wystarczy ?Pieluszka tetrowa [emoji6]
Pewnie że wystarczyTylko taka pieluszka i wystarczy ?
A do mycia maluszka to chyba jednak nie trzeba nic? Moj mąż mówi ja tam będę reka mył i tyle. Ja tez sama nie używam żadnych myjek,gabeczek itd. wiec maluszkom tez chyba to nie potrzebne.Pewnie że wystarczy
Karolcia90
@Marti92 pieluszka tetrowa na spód i na to dziecko [emoji6]. Dzięki temu się nie ślizga [emoji6] (choć np. ta wanienka z Ikei ma antypoślizgowe paski [emoji6]).
Ja myślę, że ewentualnie będziemy używać gazików do mycia, albo takich gotowych myjek właśnie z tetry [emoji6], można je normalnie prać z ciuszkami dziecięcymi. Dziecko się jakoś strasznie nie brudzi, żeby je trzeba było szorować nie wiadomo jak bardzo [emoji16][emoji16].
Gdy już trochę podrośnie i zacznie się taplać w błocie to co innego [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że ewentualnie będziemy używać gazików do mycia, albo takich gotowych myjek właśnie z tetry [emoji6], można je normalnie prać z ciuszkami dziecięcymi. Dziecko się jakoś strasznie nie brudzi, żeby je trzeba było szorować nie wiadomo jak bardzo [emoji16][emoji16].
No właśnie,racja. Później będziemy szorować maluchy ja waśnie tez ta z ikei będę mieć ale to i tak chyba można pieluszkę położyć ?@Marti92 pieluszka tetrowa na spód i na to dziecko [emoji6]. Dzięki temu się nie ślizga [emoji6] (choć np. ta wanienka z Ikei ma antypoślizgowe paski [emoji6]).
Karolcia90
Można można [emoji6]. Na początku z takim maleństwem pewniej się człowiek czuje gdy ma dodatkowe "oparcie" [emoji6]No właśnie,racja. Później będziemy szorować maluchy ja waśnie tez ta z ikei będę mieć ale to i tak chyba można pieluszkę położyć ?
Można ręka myć a można pieluszką ja myłam pieluchaA do mycia maluszka to chyba jednak nie trzeba nic? Moj mąż mówi ja tam będę reka mył i tyle. Ja tez sama nie używam żadnych myjek,gabeczek itd. wiec maluszkom tez chyba to nie potrzebne.
reklama
mrsMalec
Ja mam zamiar myc reką maz chcial tylko ta gabke do wanienki jako wkladke zeby dziecko polozyc na tym . Nie bedziemy myc gabką dziecka ja mam zamiar jak juz tak bardzo chce klasc na gabce dziecko klasc na to pieluszkę i potem to wyparzacMożna ręka myć a można pieluszką ja myłam pielucha
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom