reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

Ojej!! Koniecznie daj znać jak wrażenia. Też chyba go kupię że względu na wielkość no i w promocji teraz są :-)
Jaki wzór wybrałaś dla Kalinki??? :-)

reklama
Laktator chicco natural feeling. Manualny. Wzielam tani, bo nie wiem czy bede używać ale na wszelki wypadek chce mieć :D a co to za sukienka ? :D piękna [emoji7]

p19uflw1nv024jhl.png

Dziękuję. Sukienka z pepco za dyche :D

n
Ja akurat miałam najtańszy z apteki i okazał sie mega potrzebny i tylko sie meczylam nim i ja i mój Cyc :D placilam za niego może 30zl to juz wolalam wziąć z chicco za 50 :D a dużo dziewczyn go poleca

p19uflw1nv024jhl.png
o to 50 zł jeszcze spoko ale np 300-400zł bym nie dała a dużo moich znajomych właśnie takie drogie kupuja :) wklej linka jak wyglada .

reklama
Do góry