Jak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Z tymi rozmiarami też jestem całkiem zielona.. Totalnie nie wiem ile czego powinnam mieć.. W jakim rozmiarze na jaką porę roku itd..
@Rossiczka urzekła mnie ta sukieneczka ze smyka [emoji7]. U mnie niestety z sukienek nic nie było na wyprzedaży ciekawego..
@pieszczoszka1988 zazdroszczę ciucha [emoji7] ja ostatnio u siebie kupiłam jednego bodziaka i jedną bluzeczkę. Nic innego nie było.. Lipa straszna..
Dziewczyny z Gdańska, @Mikado93 @maja1987 macie jakieś "lumpki" u nas do polecenia [emoji6]?
Ja też przeglądam namiętnie olx'a [emoji6]. Ale chyba dopiero we wrześniu zacznę tam dobierać rzeczy [emoji6], w sierpniu czeka nas sporo remontowych wydatków..
Wczoraj przyszło moje zamówienie z wyprzedaży nexta [emoji6], ale miałam takie urwanie głowy, że dopiero wieczorem na spokojnie je obejrzę [emoji7] i wrzucę fotki [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Rossiczka urzekła mnie ta sukieneczka ze smyka [emoji7]. U mnie niestety z sukienek nic nie było na wyprzedaży ciekawego..
@pieszczoszka1988 zazdroszczę ciucha [emoji7] ja ostatnio u siebie kupiłam jednego bodziaka i jedną bluzeczkę. Nic innego nie było.. Lipa straszna..
Dziewczyny z Gdańska, @Mikado93 @maja1987 macie jakieś "lumpki" u nas do polecenia [emoji6]?
Ja też przeglądam namiętnie olx'a [emoji6]. Ale chyba dopiero we wrześniu zacznę tam dobierać rzeczy [emoji6], w sierpniu czeka nas sporo remontowych wydatków..
Wczoraj przyszło moje zamówienie z wyprzedaży nexta [emoji6], ale miałam takie urwanie głowy, że dopiero wieczorem na spokojnie je obejrzę [emoji7] i wrzucę fotki [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Karolcia90 niestety nie pomogę bo sama jestem w trakcie poszukiwań takowego (choć po dzisiejszej paczce się chyba wstrzymam - zmęczyłam się po przeglądnięciu połowy kartonu i dopiero wstałam po chwili odpoczynku). Do tej pory miałam sprawdzony 2 piętrowy lumpko/outlet z angielską odzieżą dobrej jakości i w bardzo dobrych cenach w swoich stronach i jak jeździłam 3-4 razy w roku to wracałam z 2 razy większym bagażem ale chyba tu nikogo z Suwałk i okolic nie ma więc nie ma sensu dawać namiarów (chyba że się mylę?). Teraz od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego w Gdańsku ale na razie bezskutecznie.
Jakieś 2-3 lata temu w Gdyni Chyloni przy dworcu (tam obok biedronki) był fajny lumpek i z tego co kojarzę były też rzeczy dla maluszków. Pracowałam niedaleko wtedy, to nieraz wpadałam przed/po pracy. Ale jak byłam tam w tym roku ze 2 razy, to się troszkę im asortyment niestety popsuł.
Jakieś 2-3 lata temu w Gdyni Chyloni przy dworcu (tam obok biedronki) był fajny lumpek i z tego co kojarzę były też rzeczy dla maluszków. Pracowałam niedaleko wtedy, to nieraz wpadałam przed/po pracy. Ale jak byłam tam w tym roku ze 2 razy, to się troszkę im asortyment niestety popsuł.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
duzo moich kolezanek go miało i chwaliłoJak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Miałam taki dla córki. Polecam.[emoji3]Jak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
reniuszek
Love in the knick of time
Jaka to strona ? Ja zamowilam laktator właśnie
Samiboo, tak wygląda w koszu, właśnie robiłam przymiarke.
Jaki laktator??? Ja chyba kupię jak się okaże być potrzebny....
Załączniki
DigitalGirl
Moderatorka
Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie? nawet jakby się udało karmić piersią, na co bardzo liczę, to warto mieć coś co pomoże na nawal czy w momentach kiedy będę chciała coś zamrozić. Dobrze myślę?Jaka to strona ? Ja zamowilam laktator właśnie
Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szałSam boo, tak wygląda w koszu, właśnie robiłam przymiarke.
Jaki laktator??? Ja chyba kupię jak się okaże być potrzebny....Zobacz załącznik 817154
reniuszek
Love in the knick of time
Śpiworek do spania czy do wózka zimowy??Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie? nawet jakby się udało karmić piersią, na co bardzo liczę, to warto mieć coś co pomoże na nawal czy w momentach kiedy będę chciała coś zamrozić. Dobrze myślę?
Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szał
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Do wózka zimowy