reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
Z tymi rozmiarami też jestem całkiem zielona.. Totalnie nie wiem ile czego powinnam mieć.. W jakim rozmiarze na jaką porę roku itd..
@Rossiczka urzekła mnie ta sukieneczka ze smyka [emoji7]. U mnie niestety z sukienek nic nie było na wyprzedaży ciekawego..

@pieszczoszka1988 zazdroszczę ciucha [emoji7] ja ostatnio u siebie kupiłam jednego bodziaka i jedną bluzeczkę. Nic innego nie było.. Lipa straszna..
Dziewczyny z Gdańska, @Mikado93 @maja1987 macie jakieś "lumpki" u nas do polecenia [emoji6]?

Ja też przeglądam namiętnie olx'a [emoji6]. Ale chyba dopiero we wrześniu zacznę tam dobierać rzeczy [emoji6], w sierpniu czeka nas sporo remontowych wydatków..
Wczoraj przyszło moje zamówienie z wyprzedaży nexta [emoji6], ale miałam takie urwanie głowy, że dopiero wieczorem na spokojnie je obejrzę [emoji7] i wrzucę fotki [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 niestety nie pomogę bo sama jestem w trakcie poszukiwań takowego (choć po dzisiejszej paczce się chyba wstrzymam ;) - zmęczyłam się po przeglądnięciu połowy kartonu i dopiero wstałam po chwili odpoczynku). Do tej pory miałam sprawdzony 2 piętrowy lumpko/outlet z angielską odzieżą dobrej jakości i w bardzo dobrych cenach w swoich stronach i jak jeździłam 3-4 razy w roku to wracałam z 2 razy większym bagażem :p ale chyba tu nikogo z Suwałk i okolic nie ma więc nie ma sensu dawać namiarów (chyba że się mylę?). Teraz od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego w Gdańsku ale na razie bezskutecznie.
Jakieś 2-3 lata temu w Gdyni Chyloni przy dworcu (tam obok biedronki) był fajny lumpek i z tego co kojarzę były też rzeczy dla maluszków. Pracowałam niedaleko wtedy, to nieraz wpadałam przed/po pracy. Ale jak byłam tam w tym roku ze 2 razy, to się troszkę im asortyment niestety popsuł.

DSC_0002_20170801155203496.jpg
Zahaczylam o leśne klimaty do kosza Mojżesza. Taka podusia i prześcieradło z tkaniny bambusowej. Są przemiłe. Polecam.

Załączniki

• DSC_0002_20170801155203496.jpg
    DSC_0002_20170801155203496.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 467
Jaka to strona :) ? Ja zamowilam laktator właśnie ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie? :) nawet jakby się udało karmić piersią, na co bardzo liczę, to warto mieć coś co pomoże na nawal czy w momentach kiedy będę chciała coś zamrozić. Dobrze myślę?
Sam boo, tak wygląda w koszu, właśnie robiłam przymiarke.

Jaki laktator??? Ja chyba kupię jak się okaże być potrzebny....Zobacz załącznik 817154
Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szał ;)

Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie? :) nawet jakby się udało karmić piersią, na co bardzo liczę, to warto mieć coś co pomoże na nawal czy w momentach kiedy będę chciała coś zamrozić. Dobrze myślę?

Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szał ;)
Śpiworek do spania czy do wózka zimowy??

reklama
Do góry