reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
1493269597-aaaaaa.jpeg
1493269614-aaaaaa.jpeg
1493269632-aaaaaa.jpeg
1493269650-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Śliczne, gdzie takie piękne kupiłaś?

Kurczaczki, a ja sobie odpuściłam, bo wydawało mi się za wcześnie. Ale może jeszcze będą zanim będziemy rodzić.
Na pewno jeszcze będą [emoji6]. Jeśli dobrze kojarzę to w Lidlu się co kwartał "powtarzają" oferty [emoji6].
A ciuszki mają fajne [emoji6] kupowałam chrześnicy różne sukienki i spódniczki i zawsze jakość na plus [emoji6]

Dziewczyny, poważnie już szalejecie na zakupach maluszkowych? Nie wiem czemu, ale mam jeszcze opory :-/ze za wcześnie....

Ja nie wierze :) z córka kupowalam od 5tygodnia i nic sie nie wydarzyło :) tak samo jak kazdy wie od początku i przy córce wiedział :) Nie biorę do siebie zabobonów ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
MI nawet o zabobony nie chodzi ☺️po prostu mam opory, choć wiem że lepiej takie zakupy rozłożyć w czasie, bo później ładnie szarpie po portfelu... ale jakoś nie mogę się przełamać.

U mnie na razie odkładamy kasę pomału bo wyprawkę oczywiście całą będzie trzeba skompletować, jak to przy pierwszym dziecku. Jak dobrze pójdzie to może od kuzynki mojej przyjaciółki coś dostaniemy z ubranek (na chłopca) bo już wstępnie sama mi zaproponowała pogadanie z tą kuzynką ale wiadomo, na razie chciałam by się wstrzymała. ;) Z kupnem się wstrzymujemy bo przeprowadzka nas czeka jesienią, także na razie tylko oglądania nieśmiałe są.

@doublemummy podrzuć proszę link do tego klipsa na chusteczki [emoji6] fajny [emoji6].
Ja ostatnio zamawiałam z ali muślinowe pieluszki [emoji6]. Jeszcze z zamiarem podarowania koleżance [emoji6]. Ale nadal czekam [emoji6].
Myślę, że ze swoimi zakupami wstrzymam się do lipca [emoji6]. Może na jakichś wyprzedażach zacznę coś powoli kupować [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry