pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Kocyk taki ) klips na mokre chusteczki
rewelacyjne zakupy !!!! ubranka i wszystko ) !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocyk taki ) klips na mokre chusteczki
A tam można wybrać który wzór się zamawia??Ainaan Muslin Cotton Baby Swaddles For Newborn Baby Blankets Black
Link do: Ainaan Muslin Cotton Baby Swaddles For Newborn Baby Blankets Black & White Gauze Bath Towel-in Blanket & Swaddling from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
[emoji6]
Można [emoji6]. Dziś dostałam właśnie tą przesyłkę [emoji6]. W dotyku dość sztywna jak na muślin, ale wydaje mi się, że po prostu jest potraktowana jakąś dużą ilością chemii i po praniu będzie milsza [emoji6]A tam można wybrać który wzór się zamawia??
Boskie te ubranka mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci bo się znacie! co myślicie o ciuchach dla dzieci z pepco bo mają ładne i tanie bardzo ale, cxy nie jakoś szkodliwe dla dzieci
Boskie te ubranka mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci bo się znacie! co myślicie o ciuchach dla dzieci z pepco bo mają ładne i tanie bardzo ale, cxy nie jakoś szkodliwe dla dzieci