Rossiczka
Moderatorka
Ma, ale to nastolatka :-) dopiero co gimbaze skończyła ;-)A Twój maz nie ma siostry? [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma, ale to nastolatka :-) dopiero co gimbaze skończyła ;-)A Twój maz nie ma siostry? [emoji28]
Ja bym wolała żeby tamta nic nie kupiła i nie przylatywala do nas [emoji12]Ma, ale to nastolatka :-) dopiero co gimbaze skończyła ;-)
Medela swing jednak swoje kosztuje. Ja mam medale ręczna. Ale teraz chce elektryczny laktatorMoja siostra miała poważny zastój mleka na początku. Używała kilku lakatorów, ale tylko Medela jej pomogla. Ja mam ręczny, ale jakby cos będę sie ratować właśnie jej medelą.
Miałam ręczna przy córce. Teraz chce elektryczna. Straszne było to ręczne odciaganie.Medela swing jednak swoje kosztuje. Ja mam medale ręczna. Ale teraz chce elektryczny laktator
Mnie też medela ratowała.Moja siostra miała poważny zastój mleka na początku. Używała kilku lakatorów, ale tylko Medela jej pomogla. Ja mam ręczny, ale jakby cos będę sie ratować właśnie jej medelą.
moja mama do mnie czemu taki chłopięcy kupiłamA kto powiedział, że niebieski to chłopiecy :-)
No to już kolejna rzecz wyprawkowa jest, super
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wózek )))Kupiłam i jestem zadowolona ! Wózek zadbany ! Gondola jak nowiusieńka ,spacerówka bardzo dobry stan jedynie stelaż troche podrapany ale to pikuś ! Fajnie się wózeczek prowadzi i mimo ,że kolor niby chłopięcy to mi się podoba Zobacz załącznik 819754 Zobacz załącznik 819755