reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

Do mnie też dotarła paczka w piątek. I powiem Wam, że pierwszy raz się zawiodłam na hm. Kupiłam za pobraniem. Rano SMS z kwotą i to niższa. Zerkam na moje hm i okazało się, że nie zrealizowali zamówienia z body :-(i żadnej informacji wcześniej.....

reklama
Do mnie też dotarła paczka w piątek. I powiem Wam, że pierwszy raz się zawiodłam na hm. Kupiłam za pobraniem. Rano SMS z kwotą i to niższa. Zerkam na moje hm i okazało się, że nie zrealizowali zamówienia z body :-(i żadnej informacji wcześniej.....
To faktycznie słaba akcja. Może uda się to wyjaśnić :-)

1498581198-aaaaaa.jpeg

Dzisiejsze zdobycze :) w sumie to pierwsze zakupy dla Kaliny. Caaaałe 30 zł :D
Mamy doswiadczone dajcie znać, mogę wyprać te ciuszki w normalnym proszku żeby nie waliły tym specyficznym zapachem w szafie, potem już przed porodem prać w proszkach dziecięcych?

1498581198-aaaaaa.jpeg

Dzisiejsze zdobycze :) w sumie to pierwsze zakupy dla Kaliny. Caaaałe 30 zł :D
Mamy doswiadczone dajcie znać, mogę wyprać te ciuszki w normalnym proszku żeby nie waliły tym specyficznym zapachem w szafie, potem już przed porodem prać w proszkach dziecięcych?
Ja tak robię. Nastawiam na 60stopni tylko nie wiem czy to nie za mało. Śliczne ciuszki[emoji4]

Ja używane pralam w proszku antybakteryjnym, a potem.drugi raz w zwykłym. Przed porodem w dziecięcym i prasowanie

Wyprać na pewno w zwykłym proszku możesz :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój kolejny łup za śmieszne pieniążki :) jak nowy (a może i nowy bo miał metkę papierową), super ciepły i mięciutki. :) jedyny mankament to brak rękawiczek, ale jakoś się to obejdzie :)
Ale śliczny [emoji7] Ja wczoraj kupilam kilka kocykow i recznikow z kapturkiem. Dwa pudla ubranek od siostry juz w drodze z UK, moja i meza szefowa szykuje pełno ciuszkow po swoich córeczkach. Dostaniemy też od niej koszyk mojzeszowy, bo jeden udało nam się kupić już dawno i jeszcze tesciowie maja mi dowieźć coś od swojego drugiego syna. No więc na razie koniec zakupów i poczekam co dostanę w spadku[emoji1] [emoji1]

Do góry