reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

HA! Uparłam się szperałam, no i wyszperałam... Znalazłam na mojej wsi dystrybutora, który ściągnie mi mój Jane Slalom Pro w angielskiej cenie, mało tego bez dodatkowych kosztów za przesyłkę!!!! Jak zobaczyłam w necie adres to się załamałam: Main Street... Bez numeru, ku**a, gdyby nie Hubert, który wiedział gdzie to jest to bym się chyba pocięła.... Bo oczywiście dystrybutorem tych wózków jest sklep rowerowy.....

reklama
Anaklim - ładne macie mydło i powidło w jednym i do tego pod nie wiadomym adresem .. wózki z rowerami .. no w sumie i to i to na kołach .. ale liczy sie efekt , gratulacje

Isunia, b dziekuje za propozycje, to b mile, ale dziele samocho z M i poiwedzial, ze wolalaby nie jeżdzic z ta naklejką zwłaszcza, ze w najbliższym czasie jedzie na jakas konferencje tym autem. ;-)

Anaklim - nie ma to jak wytrwałość Kobiet..., ważne że wózke się znalazł... bez dodatkowych kosztów...
Isunia - a ja mogę pomyślęc nad tą naklejką ...???????????:-) od Was?

jak tak czytam o tych waszych zakupach, to stwierdzam, ze ze mna jest coś nie tak :no: bo nie dosyć, ze jeszcze nic a nic nie kupiłam, to nawet mnie nie ciągnie, ale myślę, ze jak dzis poznam płec, to moze w końcu i mnie weźmie

raczej nie ponieważ będę miała ciepły śpiworek a na to narzucę gruby kocyk i jeszcze pokrowiec.
całość będzie wystarczająco ciepła

anaklim mysle ze to przez te hamulce tarczowe sklep rowerowy sie w to bawi :-D:-D:-D a z adresami niezly pasztet ... u nas tylko przystanki i autobusy tak wygladaja, nazwy ulic pisza na szczescie :tak:choc inaczej niz w polsce ale mozna sie polapac ...

klajo no problemos :tak::tak:daj znac jak sie zdecydujesz :tak:

reklama
Abigail, moim zdaniem lepiej sie zima sprawdza spiworek, a jesienia grubszy koc, takie jest moje doswiadczenie:-)

Do góry