reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Dzisiaj wybiorę się (wreszcie) wybierać ten wózek dla Grubaska...
Dzisiaj oglądałam na allegro oferty i zaczyna mnie zastanawiać wózeczek Mura4 z Maxi Cosi- muszę mu się przyjrzeć w realu..
Maxi Cosi Mura 4

reklama
No to ja też się pochawle ... w drodze dziś do lekarza .. dojechałam troszkę za wcześniej , więc nudząc sie bardzo kupiłam : dwa smoczki , butelkę , opakowanie na smoczka , skarpetki ( to chyba stały punkt zakupów)... czyli takie tam drobiazgi ..

Sanya - Mura wózio super :))

Ewa - szaleń szaleńczo i niech szalonemu szaleństwu nie będzie końca ..oczywiście szalonego... a namiar na sprzedawce oczywiście też poproszę ...

zaraz zostane całkiem bez kasy , dziś będąc z Sanya w świecie dzicka nabyłam drogą kupna : cały zestaw : kołderkę , poszewkę , podusie z poszewka , przescieradło , ochraniacz na łózeczko, przybornik , prześcieradło .... i już nic w tym miesiącu nie kupuje ,,, aha i jeszcze baldahim...

To tyle o wydawaniu kasy :(:)baffled:

Sanya pokaż te różowe cudeńko ...

Aniam- ten zestaw super, nie mogę przeżałować że to nie ja go skubnęłam, ale zawsze zostaje mi ten różowy:-)

A to moje cudo, plus ta bajerancka zawieszka do auta (Y. się cieszy bo to dla niego) plus cudowny żółty jak kurczaczek bodzik z pieskiem z frotki:tak:

PS. Ja już jestem bez kasy :-D:-D:-D

Sanya, takie koła mi sie bardzo podobaja i w ogole fajny ten wozek bardzo, tylko nie na nasza kiesen niestety. :-(
Isunia znakomita naklejka, ale chyba za przesylke bym zaplacila wiecej niz ona jest warta.

ida moge ci podeslac !!!! :tak::tak: powaga - znaczek na list do polski grosze kosztuje !!!!;-)
ja dla brata synka kupilam cos podobnego z imieniem malego on board plus klapouszek ... teraz sensacje na miescie sieja :)

ida wlasnie updejtnelam koszty przesylki do polski :szok: no niezle sie usmialam :-D:-D:-D znaczek do polski to chyba £ 0.5 a oni chca az £2... szok normalnie ...

reklama
czy któraś z was albo ktoś ze znajomych miał do czynienia z wózkiem ABC ?? i może coś o nich napisać ...

Do góry