reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

majeczka sliczne ubranka iten spiworek taki slodki
anaklim teraz tez pewnie zdecydowalabym sie na JANE i ta waga:-)

reklama
no to i ja poszalałam na allegro:-)
zamówiłam maleństwu 5-pak bodzików z krótkim rękawkiem, 3- pak pajacyków, 3-pak skarpeteczek... do tego dla julci 7-pak bodzików i 2-pak piżamek:-)

Ja wczoraj poszalałam:tak: kupiłam rożek z podusią, kocyk, 9 par skarpetek,smoczek i pojemnik na smoczek:-D dzisiaj - strój kąpielowy i śpioszki ,a dalsze zakupy planuję jutro :-)

Pełne szaleństwo zakupowe się zaczęło. Ja najpierw musze dojść do równowagi finansowej po komunii i dopiero później pomyślę.
Czy któraś z was miała doczynienia z wózkiem Inglesina? (chyba tak to się pisze)

Moja koleżanka miała taki i sobie chwaliła ale wiesz jak to jest każda z nas ma inne oczekiwania,jedyne co ci mogę podpowiedzieć to najlepiej połazić po sklepach i pooglądać jak wóziorki wyglądają,jak się je prowadzi,zobaczyć jak są wykonane itd.Bużka :-)

artemida Inglesina to wózek który prowadzisz jedna ręka nawet przy max obciążeniu, lekki zwrotny. ma go moja koleżanka i jest nim zachwycona.
ostatnio jak u niej byłam miałam okazję sprawdzić go sama jak dla mnie bomba. mój Roan jest wzorowany na Inglesinie

hehe... kupiłam taki sam strój kąpielowy co sanya, ale dla julci:tak::tak:

ida- żadnego sprawdzonego sprzedawcy nie mam, przyznam szczerze- kupowałam w ciemno...natomiast mam sprawdzoną markę: early days:tak: fajnie sie noszą, piorą i są niedrogie:-)

Ewa, a jak dostaniesz te zakupy z Allegro i wszytko bedzie "OK" to czy dasz namiar na tego sprzedawcę?:-)

reklama
Do góry