reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

majeczka sliczne ubranka iten spiworek taki slodki
anaklim teraz tez pewnie zdecydowalabym sie na JANE i ta waga:-)

reklama
no to i ja poszalałam na allegro:-)
zamówiłam maleństwu 5-pak bodzików z krótkim rękawkiem, 3- pak pajacyków, 3-pak skarpeteczek... do tego dla julci 7-pak bodzików i 2-pak piżamek:-)

Ja wczoraj poszalałam:tak: kupiłam rożek z podusią, kocyk, 9 par skarpetek,smoczek i pojemnik na smoczek:-D dzisiaj - strój kąpielowy i śpioszki ,a dalsze zakupy planuję jutro :-)

Pełne szaleństwo zakupowe się zaczęło. Ja najpierw musze dojść do równowagi finansowej po komunii i dopiero później pomyślę.
Czy któraś z was miała doczynienia z wózkiem Inglesina? (chyba tak to się pisze)

Moja koleżanka miała taki i sobie chwaliła ale wiesz jak to jest każda z nas ma inne oczekiwania,jedyne co ci mogę podpowiedzieć to najlepiej połazić po sklepach i pooglądać jak wóziorki wyglądają,jak się je prowadzi,zobaczyć jak są wykonane itd.Bużka :-)

artemida Inglesina to wózek który prowadzisz jedna ręka nawet przy max obciążeniu, lekki zwrotny. ma go moja koleżanka i jest nim zachwycona.
ostatnio jak u niej byłam miałam okazję sprawdzić go sama jak dla mnie bomba. mój Roan jest wzorowany na Inglesinie

hehe... kupiłam taki sam strój kąpielowy co sanya, ale dla julci:tak::tak:

ida- żadnego sprawdzonego sprzedawcy nie mam, przyznam szczerze- kupowałam w ciemno...natomiast mam sprawdzoną markę: early days:tak: fajnie sie noszą, piorą i są niedrogie:-)

Ewa, a jak dostaniesz te zakupy z Allegro i wszytko bedzie "OK" to czy dasz namiar na tego sprzedawcę?:-)

reklama
Do góry