reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Moja koleżanka miała taki i sobie chwaliła ale wiesz jak to jest każda z nas ma inne oczekiwania,jedyne co ci mogę podpowiedzieć to najlepiej połazić po sklepach i pooglądać jak wóziorki wyglądają,jak się je prowadzi,zobaczyć jak są wykonane itd.Bużka :-)
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
artemida Inglesina to wózek który prowadzisz jedna ręka nawet przy max obciążeniu, lekki zwrotny. ma go moja koleżanka i jest nim zachwycona.
ostatnio jak u niej byłam miałam okazję sprawdzić go sama jak dla mnie bomba. mój Roan jest wzorowany na Inglesinie
ostatnio jak u niej byłam miałam okazję sprawdzić go sama jak dla mnie bomba. mój Roan jest wzorowany na Inglesinie
hehe... kupiłam taki sam strój kąpielowy co sanya, ale dla julci
ida- żadnego sprawdzonego sprzedawcy nie mam, przyznam szczerze- kupowałam w ciemno...natomiast mam sprawdzoną markę: early days fajnie sie noszą, piorą i są niedrogie:-)
ida- żadnego sprawdzonego sprzedawcy nie mam, przyznam szczerze- kupowałam w ciemno...natomiast mam sprawdzoną markę: early days fajnie sie noszą, piorą i są niedrogie:-)
reklama
Ewa, a jak dostaniesz te zakupy z Allegro i wszytko bedzie "OK" to czy dasz namiar na tego sprzedawcę?:-)
jasne
Podziel się: