reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
kicia-ja mam łóżeczko z Arti i jak na razie jestem zadowolona:-)
dorris-ja mam MOJE PIERWSZE 5 LAT -i też jest super:-)
A ja dzisiaj byłam w Poznaniu i kupiłam Julce w H&M buciki różowe do tego opaske różową i sweterek.:-)Bo dzisiaj Julka ma imieniny
Dziewczyny jeśli wasze Juleczki mają dziś imieniny to życze im wszystkiego najlepszego i posyłam całuski;-):-)
dorris-ja mam MOJE PIERWSZE 5 LAT -i też jest super:-)
A ja dzisiaj byłam w Poznaniu i kupiłam Julce w H&M buciki różowe do tego opaske różową i sweterek.:-)Bo dzisiaj Julka ma imieniny
Dziewczyny jeśli wasze Juleczki mają dziś imieniny to życze im wszystkiego najlepszego i posyłam całuski;-):-)
Welonka bujane musi byc fajne. No to ide szukac jakiegos fajnego. Bo za tydzien do Polski. A kolka sie przydaja ?
Doris milego uzupelniania
Kupilismy wczoraj mlodej sanki wariaci poszli o 20 wieczorem na snieg.
Juleczkom sto lat.
Doris milego uzupelniania
Kupilismy wczoraj mlodej sanki wariaci poszli o 20 wieczorem na snieg.
Juleczkom sto lat.
Ostatnia edycja:
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Pomóżcie którą mate mam wybrać: pierwszą
MATA EDUKACYJNA 2W1 JAK FISHER P FILM !! (498312391) - Aukcje internetowe Allegro
a może tą
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 PROM (496887866) - Aukcje internetowe Allegro
MATA EDUKACYJNA 2W1 JAK FISHER P FILM !! (498312391) - Aukcje internetowe Allegro
a może tą
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 PROM (496887866) - Aukcje internetowe Allegro
Aniach - ja bym wybrała Fisher-price.
Jak już pisałam ja mam tą i jestem b zadowolona:
FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST (493534173) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST (493534173) - Aukcje internetowe Allegro
Aniach - ja bym wybrała Fisher-price.
my też ją mamy i jest super
nie wiem jak u ciebie anaklim, ale u mnie (a raczej u oli) furorę robi "młynek" z papugą
anaich- spośród tych dwóch, druga fajniejsza
doriss- faktyczne fajna sprawa, ale dla kogoś systematycznego jak moja starsza córa jeszcze w brzuszku była, kupiłam taką kronikę i... wstyd przyznać, ale do dnia dzisieszego leży niewypełniona
moja jula choc nie dzis obchodzi imieniny, to i tak dzięuje
Aniach- zdecydowanie wybrałabym Fishera, te maty są przepiękne i na pewno bardzo funkcjonalne
ja jeszcze nie tknęłam kroniki Mii tzn nie zaczęłam jej wypełniać, ale mam już kolekcję fotek i gadżetów typu bransoletki ze szpitala, itp...
Kiedyś usiądę, opiszę wszystko i powkladam fotki do albumu z pierwszych 3 miesięcy życia małej... niedawno odebrałam zdjęcia wyszło 309:-)
A ja dzisiaj też zakupiłam matę edukacyjną... tylko nie moglam się długo zdecydować jaką... osiołkowi w żłoby dano...ale nie padłam dojdzie w poniedziałek pewnie:-)
ja jeszcze nie tknęłam kroniki Mii tzn nie zaczęłam jej wypełniać, ale mam już kolekcję fotek i gadżetów typu bransoletki ze szpitala, itp...
Kiedyś usiądę, opiszę wszystko i powkladam fotki do albumu z pierwszych 3 miesięcy życia małej... niedawno odebrałam zdjęcia wyszło 309:-)
A ja dzisiaj też zakupiłam matę edukacyjną... tylko nie moglam się długo zdecydować jaką... osiołkowi w żłoby dano...ale nie padłam dojdzie w poniedziałek pewnie:-)
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Sanya i na jaka sie w koncu zdecydowalas?
Ja zaczynam wyprzedaz rzeczy po Gabrysce bo juz sypialnia wyglada jak skladzik. I trzeba pozbyc sie czesci zabawek zeby miec miejsce na nowe;-)
Ja zaczynam wyprzedaz rzeczy po Gabrysce bo juz sypialnia wyglada jak skladzik. I trzeba pozbyc sie czesci zabawek zeby miec miejsce na nowe;-)
reklama
Karina- ja też staram się popozbywać trochę ciuszków małej i wystawiłam je na allegro, ale jakoś nie mam talentu do sprzedawania
A matę kupiłam taką:
**Mata TROPIKALNA WYSPA Tiny Love** SUPER GRATISY (500395069) - Aukcje internetowe Allegro
Już nie mogę się doczekać reakcji malutkiej:-)
A matę kupiłam taką:
**Mata TROPIKALNA WYSPA Tiny Love** SUPER GRATISY (500395069) - Aukcje internetowe Allegro
Już nie mogę się doczekać reakcji malutkiej:-)
Podziel się: