reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Kupiłam dziś maluszkom ''KRONIKA NASZEGO DZIECKA-od niemowlaka do przedszkolaka''. Każdemu osobną książkę. Zapisuje się w niej ważne wydarzenia dziecka i wkleja zdjęcia z różnych etapów życia. Super pamiątka na przyszłość.

reklama
kicia-ja mam łóżeczko z Arti i jak na razie jestem zadowolona:-)

dorris-ja mam MOJE PIERWSZE 5 LAT -i też jest super:-)

A ja dzisiaj byłam w Poznaniu i kupiłam Julce w H&M buciki różowe do tego opaske różową i sweterek.:-)Bo dzisiaj Julka ma imieniny:tak:
Dziewczyny jeśli wasze Juleczki mają dziś imieniny to życze im wszystkiego najlepszego i posyłam całuski;-):-)

Oooo - wszystkim Juleczkom buziaki!!!
Średnio mam pomysł na prezent gwiazdkowy.
Może huśtawka? Taka z zabawkami?
Mata była strzałem w dziesiątkę.

Welonka bujane musi byc fajne.:tak: No to ide szukac jakiegos fajnego. Bo za tydzien do Polski. A kolka sie przydaja ?

Doris milego uzupelniania:tak:

Kupilismy wczoraj mlodej sanki wariaci poszli o 20 wieczorem na snieg.

Juleczkom sto lat.

Ostatnia edycja:
Aniach - ja bym wybrała Fisher-price.
Jak już pisałam ja mam tą i jestem b zadowolona:

FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST (493534173) - Aukcje internetowe Allegro

my też ją mamy i jest super:tak::tak:
nie wiem jak u ciebie anaklim, ale u mnie (a raczej u oli) furorę robi "młynek" z papugą:-D:-D

anaich- spośród tych dwóch, druga fajniejsza:tak:

doriss- faktyczne fajna sprawa, ale dla kogoś systematycznego:-D:-D jak moja starsza córa jeszcze w brzuszku była, kupiłam taką kronikę i... wstyd przyznać, ale do dnia dzisieszego leży niewypełniona:-p

moja jula choc nie dzis obchodzi imieniny, to i tak dzięuje:-p

Aniach- zdecydowanie wybrałabym Fishera, te maty są przepiękne i na pewno bardzo funkcjonalne:tak:

ja jeszcze nie tknęłam kroniki Mii tzn nie zaczęłam jej wypełniać, ale mam już kolekcję fotek i gadżetów typu bransoletki ze szpitala, itp...
Kiedyś usiądę, opiszę wszystko i powkladam fotki do albumu z pierwszych 3 miesięcy życia małej... niedawno odebrałam zdjęcia wyszło 309:-)

A ja dzisiaj też zakupiłam matę edukacyjną... tylko nie moglam się długo zdecydować jaką... osiołkowi w żłoby dano...ale nie padłam:-p dojdzie w poniedziałek pewnie:-)

Sanya i na jaka sie w koncu zdecydowalas?

Ja zaczynam wyprzedaz rzeczy po Gabrysce bo juz sypialnia wyglada jak skladzik. :crazy: I trzeba pozbyc sie czesci zabawek zeby miec miejsce na nowe;-)

reklama
Do góry