reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ostatnia edycja:
ja bede zmuszona wsadzic dziecko w spacerowke bo mi sie do gondoli nie bedzie miescic juz ma malo miejsca. :)

poważnie? szymek już taki duży, czy gondola taka mała:-D:-D fajnie gdyby udało sie wam jeszzcze przejeździć w niej ze 2-3 miechy, a jak nie... to zawsze alternatywą może być cieplutki śpiworek do spacerówki rozłożeonej na płasko. chociaż na naszą zimę gondola o niebo lepsza.

A ja mam podwójny wózek bliźniaczy jeden obok drugiego TEAM ALUS4 teutonia, ale też nie mogę się doczekać wiosny bo chcę kupić tandem. Teraz wiem, że będzie wygodniejszy-a myślałam odwrotnie.
ewa-kocyk śliczny, czy twoja dzidzia używa go zamiast pieluszki do przytulania?

Kinga-no na wiosne spaceróweczke rozłoże w tym wózeczku co mam bo mam wielofunkcyjny ,ale już patrzałam na allegro jakie cacka są hihi:-D:-D zarzekałam się że nie będe kupować to mój mąż się z tego śmiał a teraz mówi a nie mówiłem że nie wytrzymasz hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D a co kurcze z Julią maiłam 3 wózki heheh:-):-D

Ewa- ta szmacianka przytulanka super chyba też kupie małemu pod cxhoinkę dodatkowo naprawdę extra:-):-)

Ewa fajowy ten kocyk:tak:

Ja mam wozek ok 14 kg i wydaje mi sie ciezki jak smok. A wy tu z 20 kg smigacie:-D.Poszlam z maluchem wnosidelku na spacer i mloda wolno biegajaca i bylo w miare. Przynajmniej nie tachalam wozka z piwnicy.

Wczoraj bylismy na zakupach dzieciecych -prezenty dla dzieci z rodznki. Efekt zawal portfela:baffled: jakies 200e poszlo.
Paulina pobawila sie w sklepie i nic nie chciala:szok:
Natalia dostala pierwsza trupia czache-zawieszke do smoka rock star baby. Jak zwykle tatus...

Mam pytanie o lozeczko turystyczne Arti albo Baby ono? Warto?Musze kupic nie ogladajac. Tutakie z podwieszonym dnem to ok 100e koszuja.

Kicia-ja mam łózeczko turystyczne i jestem zadowolona bardzo ,i mam to z podwieszanym dnem ale nie z baby ono .kupiłam na alegro i jestem zadowolona bo się buja i wogule jest super:-):-):-)

dorris - te maskotki do przytulania mój synek ma takie dwie , bardzo fajna rzecz.

Ewa - to chyba Szymek taki duzy , ja też mam nadzieję że jeszcze troszke pojezdzi. a do wózka mam spiworek jakby co:).

Kicia - ja mam to baby ono granatowe i jest bardzo fajne.

reklama
Do góry