reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Karina- tekst naprawde z gazety francuskiej??szok....choc wcale nie powinno mnie to dziwic, Belgusy podobnie sa zadziwieni jaki polak to obrotny ewenement....oni za nasze pensje popadali by jak muchy z glodu...a i byli by nadzy....i bezdomni...i oczywiste, ze bez samochodu!!!

Kicia pytala o lozeczko turystyczne??no wiec, ja rowniez mam i rowniez polecam, spokojnie mozesz kupic w ciemno i nie bedziesz zawiedziona...no raczej nie powinnas...

fotelik niezly.......kurde.....wydatki i wydatki......niby juz wszytko sie kupilo w wyprawce, a tu sie okazuje, ze jeszcze nowy fotelik, nowa spacerowka, nowe krzeselko do karmienia itp itd........nie wiem jak Wy, ale ja to podejrzewam, ze w nie zbyt odleglym czasie oglosze bankructwo cywilne ehehehe

aniach- zamowilas juz ta mate??ja podobnie jak dziewczyny wybieram druga, troszke drozsza, ale i tak generalnie jedna z tanszych, a naprawde fajowska!!

reklama
Aniam - niedawno moj kuzyn z zona i dzieckim byli w Usa i mieli mi kupic tam ten fotelik ale okazalo sie ze na allegro wyjdzie taniej - jak sie doliczy podatek i po wyzszym juz kursie dolara. Takze ja zamowie na allegro.
Tylko musze dokladnie wybrac model bo niektore z nich rozkladaja sie razem z kanapa samochodu. Super sprawa tyko ze w naszym aucie tej opcji nie ma.

Ostatnia edycja:
Ja wybralam lozeczko baby ono. A w domu namamiaja mnie na Artiego z wibracjami i pelnym wypasem . No i nadal sie zastanawiam. Niby tylko 30 zl roznicy.
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI L6 MAX PEŁNE WYPOSAŻENIE (498007687) - Aukcje internetowe Allegro

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE DWUPOZIOMOWE. BABY ONO !! (500612921) - Aukcje internetowe Allegro

A z tymi fotelikam i tez mam zajawke. U nas takie przekonanie panuje ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. I wszyscy odradzaj takie foteliki 9 do 36. A w sumie byl by jeden i rosl z dzieckiem. Nosidlao dla Polki mialam coneco za 150 zl. Mloda je uwielbiala nie mialam lezaczka bo nosidlo bylo do wszystkiego. Karmilo sie w nim super. Teraz mam romer i mloda nie lubi w nim siedziec. Paulinie kupilismy Tobiego i powoli robi sie casny. Caly czas mysle jak to zrobic zeby kupic cos fajnego i z glowa i zeby dziecko zaakceptowalo. Bo jak jedziemy do Polski to robimy najmniej 5 tys km w dwa tygodnie.

Kasia z ja tez jade do bolu. Bo jak wypne stane to na parkingu ze 3 godziny. A przed czlowiekiem najmniej 10 godzin samej jazdy
Ajako krzeselko mam turystyczne z Ikei. Mialam kupic pozniej lepsze. To okazalo sie wystarczajace.

kicia- ja wybrałabym ten kojec z Arti:tak:
aniam- fajny taki fotelik i faktycznie rosnie z dzieckiem:tak::tak:
kasia_z- racja;-)
ajako- juz wczoraj zamowilam wlasnie ta z Fisher Price:tak:

Karina - to jak będziesz nabywała to daj znac , to może zamówimy razem , u tego gościa jak się zamawia więcej rzeczy jest jakiś rabat , no i zawsze z przesyłką wyjdzie taniej :tak:

Ajako - wydatki to się dopiero zaczną .. moje krzesełko do karmienia własnie leci z USA.. narazie dla mnie największy wydatek to były szczepienia a jeszcze nie koniec

Byłam dziś w HM kupiłam dresik w paseczki ze snoopym za 20zł i sweterek rozpinany też za 20zł .. to tak w ramach tych wielu wydatków :-Dale chociaz raz dobra promocja była

Aniam no na fajna promocje trafilas bo w H&M to ciezko o jakies rwelacyjne ceny. Ten fotelik co pokazlas coraz bardziej mi sie podoba.
A jakie krzeselko kupilas pochwal sie:tak:.

kicia - nie wiem miałam dostać fisher price ale kolega wypatrzył jakiś inny , jakiejś firmy z USA u nas podobno nie ma. jak dotrze to zrobie fotki .
A fotelik pokazała mi Karina i też mi sie spodobał

Karina - te foteliki w stanach kosztuja ok. 130 dolców.

Dziewczyny - ja zasze kupowalam foteliki Maxi-Cosi i jestem z nich zadowolona poza 1 rzecza - pasami - one sa jak dla mnie kiepskie bo w kazdym foteliku jak Gabi sie uprze to z nich wyjdzie czyli rownie dobrze moze z nich wypasc przy uderzeniu :szok: A te foteliki Eddie Bauer maja dodatkowo klamre zabezpieczajaca na wysokosci klatki piersiowej :tak: Super rozwiazanie.

Aniam - te foteliki byly na allegro tansze:baffled: za 330 mozna bylo kupic. No ale jak kurs dolara poszedl do gory to juz nie ma takich dobrych cen.:-(
Ja bede musiala niedlugo juz zamowic fotelik bo gabrysiowy fotelik jest rozowy, wiec Tobiaszek go nie oddziedziczyai kolezanka chce go juz teraz odkupic.

Karina - no ten gośc też miał taniej , jak przeczytasz dokładniej aukcje to tam gdzieś jest : że oferuje fotelik za jedyne 349zł . Ale zawsze możemy napisać i się dowiedzieć jaki jest ten rabat za 2 szt.
Ale jak coś to daj znać :)

reklama
Do góry