reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Karina- tekst naprawde z gazety francuskiej??szok....choc wcale nie powinno mnie to dziwic, Belgusy podobnie sa zadziwieni jaki polak to obrotny ewenement....oni za nasze pensje popadali by jak muchy z glodu...a i byli by nadzy....i bezdomni...i oczywiste, ze bez samochodu!!!

Kicia pytala o lozeczko turystyczne??no wiec, ja rowniez mam i rowniez polecam, spokojnie mozesz kupic w ciemno i nie bedziesz zawiedziona...no raczej nie powinnas...

fotelik niezly.......kurde.....wydatki i wydatki......niby juz wszytko sie kupilo w wyprawce, a tu sie okazuje, ze jeszcze nowy fotelik, nowa spacerowka, nowe krzeselko do karmienia itp itd........nie wiem jak Wy, ale ja to podejrzewam, ze w nie zbyt odleglym czasie oglosze bankructwo cywilne ehehehe

aniach- zamowilas juz ta mate??ja podobnie jak dziewczyny wybieram druga, troszke drozsza, ale i tak generalnie jedna z tanszych, a naprawde fajowska!!

reklama
Aniam - niedawno moj kuzyn z zona i dzieckim byli w Usa i mieli mi kupic tam ten fotelik ale okazalo sie ze na allegro wyjdzie taniej - jak sie doliczy podatek i po wyzszym juz kursie dolara. Takze ja zamowie na allegro.
Tylko musze dokladnie wybrac model bo niektore z nich rozkladaja sie razem z kanapa samochodu. Super sprawa tyko ze w naszym aucie tej opcji nie ma.

Ostatnia edycja:
Ja wybralam lozeczko baby ono. A w domu namamiaja mnie na Artiego z wibracjami i pelnym wypasem . No i nadal sie zastanawiam. Niby tylko 30 zl roznicy.
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI L6 MAX PEŁNE WYPOSAŻENIE (498007687) - Aukcje internetowe Allegro

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE DWUPOZIOMOWE. BABY ONO !! (500612921) - Aukcje internetowe Allegro

A z tymi fotelikam i tez mam zajawke. U nas takie przekonanie panuje ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. I wszyscy odradzaj takie foteliki 9 do 36. A w sumie byl by jeden i rosl z dzieckiem. Nosidlao dla Polki mialam coneco za 150 zl. Mloda je uwielbiala nie mialam lezaczka bo nosidlo bylo do wszystkiego. Karmilo sie w nim super. Teraz mam romer i mloda nie lubi w nim siedziec. Paulinie kupilismy Tobiego i powoli robi sie casny. Caly czas mysle jak to zrobic zeby kupic cos fajnego i z glowa i zeby dziecko zaakceptowalo. Bo jak jedziemy do Polski to robimy najmniej 5 tys km w dwa tygodnie.

Kasia z ja tez jade do bolu. Bo jak wypne stane to na parkingu ze 3 godziny. A przed czlowiekiem najmniej 10 godzin samej jazdy
Ajako krzeselko mam turystyczne z Ikei. Mialam kupic pozniej lepsze. To okazalo sie wystarczajace.

kicia- ja wybrałabym ten kojec z Arti:tak:
aniam- fajny taki fotelik i faktycznie rosnie z dzieckiem:tak::tak:
kasia_z- racja;-)
ajako- juz wczoraj zamowilam wlasnie ta z Fisher Price:tak:

Karina - to jak będziesz nabywała to daj znac , to może zamówimy razem , u tego gościa jak się zamawia więcej rzeczy jest jakiś rabat , no i zawsze z przesyłką wyjdzie taniej :tak:

Ajako - wydatki to się dopiero zaczną .. moje krzesełko do karmienia własnie leci z USA.. narazie dla mnie największy wydatek to były szczepienia a jeszcze nie koniec

Byłam dziś w HM kupiłam dresik w paseczki ze snoopym za 20zł i sweterek rozpinany też za 20zł .. to tak w ramach tych wielu wydatków :-Dale chociaz raz dobra promocja była

Aniam no na fajna promocje trafilas bo w H&M to ciezko o jakies rwelacyjne ceny. Ten fotelik co pokazlas coraz bardziej mi sie podoba.
A jakie krzeselko kupilas pochwal sie:tak:.

kicia - nie wiem miałam dostać fisher price ale kolega wypatrzył jakiś inny , jakiejś firmy z USA u nas podobno nie ma. jak dotrze to zrobie fotki .
A fotelik pokazała mi Karina i też mi sie spodobał

Karina - te foteliki w stanach kosztuja ok. 130 dolców.

Dziewczyny - ja zasze kupowalam foteliki Maxi-Cosi i jestem z nich zadowolona poza 1 rzecza - pasami - one sa jak dla mnie kiepskie bo w kazdym foteliku jak Gabi sie uprze to z nich wyjdzie czyli rownie dobrze moze z nich wypasc przy uderzeniu :szok: A te foteliki Eddie Bauer maja dodatkowo klamre zabezpieczajaca na wysokosci klatki piersiowej :tak: Super rozwiazanie.

Aniam - te foteliki byly na allegro tansze:baffled: za 330 mozna bylo kupic. No ale jak kurs dolara poszedl do gory to juz nie ma takich dobrych cen.:-(
Ja bede musiala niedlugo juz zamowic fotelik bo gabrysiowy fotelik jest rozowy, wiec Tobiaszek go nie oddziedziczyai kolezanka chce go juz teraz odkupic.

Karina - no ten gośc też miał taniej , jak przeczytasz dokładniej aukcje to tam gdzieś jest : że oferuje fotelik za jedyne 349zł . Ale zawsze możemy napisać i się dowiedzieć jaki jest ten rabat za 2 szt.
Ale jak coś to daj znać :)

reklama
Do góry