reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi, sprawa z zakupem wózka stanęła na razie w miejscu, zakupimy nowy dopiero jak pojeździmy po sklepie jakimś i wtedy zdecydujemy, no i dodatkowo zadałam pytania sprzedawcom i jak na razie nie dostałam odp, wiec nie ma co kupować w "ciemno".
Kasia_z mój wózio też jest ciężki bo waży "tylko" 21kg, ale tak jak pisałaś prowadzi się super, ładnie skręca i wogóle jest powiedzmy ok, tylko my dosyc dużo jeździmy i jak spakujemy go do samochodu to nie ma juz prawie miejsca na nic innego, no i sprawa lotów do PL, to też o zakupie nowego zaważyło.

reklama
celka- z tym wozkiem to tak samo jak u mnie, ciezki i wielki, ale dobrze sie prowadzi:tak: Ale tez duzo jezdzimy wiec jak wloze wozek to w bagazniku juz prawie miejsca nie ma:baffled:

oj te wózeczki:-):-) fajnie sie prowadzą ale sa po prostu za duże do bagażnika :crazy: to wina bagażników są za małe hihihihi:-D:-D:-D Dobra odwala mi dziś hihihi:-):-)

welonka..dopiero na lato spacerowka? ja to juz sie wiosny nie moge doczekac hehe mysle ze jak łucja bedzie miala z 5-6 miesiecy czyli luty-marzec i bedziemy smigac spacerowka :D zobaczymy jaka pogoda bedzie....tym bardziej ze moge ja rozlozyc na plasko... :)

Mój wózek też cięzki jak cholera ale sobie chwale bardzo a koła skrętne przeciez się blokują , za to jak pojade gdzies do sklepu np. to takie skrętne super do śmigania między regałami itp.
Co do Maclarena to bardzo dużo się widzi tych wózków ostatnio i mi się bardzo podobaja , no i wyczytałam że można przedłużyć gwarancje na dożywotnią , więc skoro daja taką to chyba musi być dobry.

Ida - Zawitkowski twierdzi że do rozwoju bioder dziecku jest potrzebne przede wszystkim to aby mogło swobodnie ruszać nózkami ( czyli najlepiej bodziak i pielucha ) i niech macha jak chce :)

Ja tez mysle ze na wiosne juz w spacerowkach wiekszosc naszych dzieciaczkow bedzie smigac:tak: Poetem dzieciaczki juz streajkuja bo lubia ogladac cos wiecej niz niebo.:-)

Aniam - Mclareny sa super, b praktyczne i bardzo ladne maja kolory.

reklama
Do góry