reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Dziewczyny super zakupy...,
Majeczka - widzę , że wózek jednak wg "starych" ustalen hihihii...:-)
Sanya- u mnie od wczoraj łóżeczko ubrane , przykryte kocykiem czeka na lokatora:tak:
Celka - ale zaszlałas...piekne zakupy , no i "mój" leżaczek też jest...
Anaklim -zgadzam się z Sanya - przestań być miła..., ale ważne że mała będzie miała w czym spać:-)

reklama
Celka super zakupy, fotel mi sie bardzo podoba:tak:. W dlugich wlosach taka dziewuszka jestes wydaje mi sie ze ladniej.

Anaklim nie ma co sie patyczkowac, cos sobie tam wymyslili i troche chca Cie wyrolowac. Lea bedzie miala gdzie spac wiec zero stresu. A spanie w wozku tez nie takie zle jest. Dzieci lubia ciasne i male miejsca. Ja czesto na poczatku kladlam mala do wozka na noc i jedzilam z nia po calym mieszkaniu, wygodne bo mialam mloda pod reka.

Majeczka pekny wozeczek. Maurys ma suprer bryczke.:tak:

Klajo to dolaczylas juz do przygotowanych:tak:

celka - zakupy rewelacja .. bardzo mi się podoba ten zestaw do pielęgnacji .. no i fotel rewelacja ..a co do włosów to mi się bardzo podobają krótkie włosy , ja jakoś nigdy nie miałam odwagi żeby mieć krótkie ale zawsze mi sie podobały takie fryzurki , no i roboty z tym mało ..

Anaklim - dobrze że masz coś w zastępstwie ..

Majeczka - super bryczka dla małego ...

Kicia -do przygotowanych ale u mie w domku, bo ustalilismy z M. że on będzie jeździł do porodu , a jakby mnie chwyciło w nocy to jakos nie wyobrażam się z tymi wszystkim tobołami doi samochodu znosić i jeszcze psa do rodziców zawieź... tylko dlatego :-)

Majeczka superowy ten wózior aż zaczynam swojego troche żałować :-p
Celka świetne zakupy mam taką samą wanienke, zestaw Summer i dresik niebieski z dunnesa:tak: cóż mamy taki sam dobry gust hihi;-)

Celka świetne zakupy mam taką samą wanienke, zestaw Summer i dresik niebieski z dunnesa:tak: cóż mamy taki sam dobry gust hihi;-)
Tak masz racje, mamy podobny dobry gust:laugh2:

Dziewczyny fajnie, że podobają się wam moje zakupki. :rofl2:

aniam141 pisze:
a co do włosów to mi się bardzo podobają krótkie włosy , ja jakoś nigdy nie miałam odwagi żeby mieć krótkie ale zawsze mi sie podobały takie fryzurki , no i roboty z tym mało ..
to masz racje, naprawde mało z nimi roboty, byle jaki żel i fryzurka gotowa:rofl2:, no i przy dziecku nie będą mi przeszkadzać,
kuna musze to przemyslec,:tak: i działać bo czasu coraz mniej:happy:

Celka sliczne rzeczy, ja mam ten sam lezaczek
Kombinezony mam tez 3, ale to jeszcze po malej,56 i 62 kupowalam, a potem dostalam jeszcze jeden. Mysle ze sie przyda pomimo spiworka do wozka. Moja mala spala codziennie na dworze, nawet po 2 godz wiec na pewno przegrzana nie byla. Zreszta wszyscy w Pl twierdza, ze stosuje zimny wychow i zawsze marudza, czy jej aby nie za zimno.
Anaklim ja kupilam kolyske, taka jak na allegro ze stanow i chociaz przy malej myslalam, ze sie nie przyda i to zbedny wydatek, to teraz mysle ze jakies 5-6 miesiecy bedzie w niej spac, az zacznie siadac

reklama
Ja tez kupilam juz spiworek zimowy ( na 68 czyli 3-6 m-cy) i mam kilka takich grubszych misiowatych. Spiworki do wzoka fotelika tez mam. :tak: I naprawde nie naleze do tych przegrzeqwajacych dzieci ale cenie sobie wygode swoja i dziecka - owijanie dziecka w spadajace kocyki to nioe dla mnie.

Do góry