reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Celka, wow jakie super zakupy! :-)
Mi się podobasz bardziej w krótkich :tak::-)

A co do włosów to ja absolutnie ścinam, bo po porodzie ostatnio strasznie łysiałam (znaczy dochodziłam do włosowej normy, bo mi rosną teraz w ciąży włosy jak wilkołakowi) i generalnie długie to strasznie wszędzie po mieszkaniu latają, krótkie jakby tak mniej...

A ja mam wrażenie że mi przez całą ciąże wogóle włosy nie wypadaja a mam ich sporo i długie więc zawsze były wszedzie a teraz nic .. pewnie odrobie po porodzie garściami ..

Aniam a bo to prawda, w ciąży zahamowane jest wypadanie, jak karmisz piersią to w pewnym sensie też. Mi zaczęły wypadać ok. 5 m-cy po porodzie i następne 9 miechów zbierałam kłaki ze wszsytkiego...

reklama
kasia - dokładnie to samo nam mówiły położne na szkole rodzenia , to potem bede miała niezły dywan z kudłów w domku .. ale cóż takie uroki ..

Do góry