reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ida - tak, to taki pleciony koszyk z budką na krzyżaku. Ja nie kupowałam, bo tak pomyślałam, że maluszek to w tym pośpi miesiąć, dwa, a później będzie stał, ale teraz po pierwsze przyda się a wręcz będzie konieczny, dwa, mi też się podoba:)

Celka - no to jak lecisz to kombinezonik koniecznie... zazdroszczę Ci po cichu:)

reklama
To łoże naszego Filipa (na razie tylko w "stanie surowym":-D) A to już ja na początku sierpnia

Ostatnia edycja:
co do tego zestawu - to mam nadzieję, że będzie ok, dodatkowo kupiliśmy jeszcze taką małą podwójną miseczkę, bo do szpitala potrzeba

dzięki - to była wielka przyjemność robić takie zakupy
Właśnie borykam się z myślą czy nie ściąć włosów, bo mnie strasznie wk......... i mam ochote wrócic do takiej fryzurki (wiem, że to nie miejsce na takie pytanie, ale nie wiem na którym wąteczku je umieścić :confused:), co o tym sądzicie (okularki do potrzeb zdjęcia)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry