reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam - ja z wlasnego doswiadczenia potwierdzam slowa poloznej :-( I choc wlosy mam geste to po porodzie ich stan mnie przerazil. Oby teraz bylo lepiej z ta utrata wlosow....

reklama
Mi bardzo pomogło jak się ściełam na krótko - po roku i tak są odrośnięte, a mniej więcej przez rok walczy się z tym wypadaniem. Takie krótkie to naprawdę nie widać że wypadają w porównaniu jak miałam za ramiona...

Potwierdzam wasze słowa. Po porodzie był spokój, ale gdy skończyłam karmić Anię piersią, zaczął się koszmar. Po umyciu wanna byla pełna moich kłaczków, a ja niestety gestych włosow nie mam. Ratowałam się preparatem ze skrzypu polnego z dodatkiem mikroelementów ( kapsułki w zielonym pudełku- nie wiem jakiej firmy)- okazał się rewelacyjny.
Teraz na pewno będzie powtórka:sorry2:.

to ja się pochwale zakupami ale nie moimi tylko męża:tak:

Załączniki

• DSC00238.JPG
    DSC00238.JPG
    83 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00239.JPG
    DSC00239.JPG
    91,3 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00237.JPG
    DSC00237.JPG
    100,1 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00242.JPG
    DSC00242.JPG
    78,7 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00247.JPG
    DSC00247.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 24
dziewczyny super zakupy :tak::-)

a ja mam pytanie odnośnie laktatora, czy jak sie karmi piersia to jest wogóle potrzebny??? no napewno wtedy gdy chce się wyjść i trzeba odciągnąć mleko, ale jak nie ma takiej potrzeby???

pytam, bo nie wiem czy kupowac teraz już, czy wstrzymać sie i dopiero jak bedzie potrzeba???

reklama
ja używałam przy nawałach pokarmu żeby nie dostać zapalenia piersi.
mam taki sam jak moniap i bardzo mi pomógł....
moniap gratuluję udanych zakupów:-)

Do góry