reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kama - ziaja ma wogóle bardzo fajne kosmetyki , mnie nie trzeba zachecac lubie tą firme..

Sanya - no to jak skończycie to fotka koniecznie :)..masz racje nie ma to jak sobie krzyknąć na jakąś głupią babe..

Anaklim - chyba sobie jaja robią .. debile ..

No a ja wkońcu zabieram od teściów fotelik i wanienke do domu , narazie tyle , wózek jak mały sie urodzi J przytarga do domku ..

reklama
celka- ja mam kombinezony na zime nawet trzy, bo dwa kupilam a jeden dostalam:tak:

Sanya- czekamy na fotki:-)

majeczka- śliczny wózio:tak:

anaklim- ja już bym stracila dawno cierpliwość do tych oszolomów:wściekła/y: przeciez za dwa tygodnie to ty juz mozesz urodzic.:baffled:

majka- super wózek:tak: ale co się dziwić, w końcu to x lander:)

celka- gratuluje zakupów:) kombinezon- kupuję, ale dopiero na zimę:tak:

sanya- będziemy czekać na fotki:tak:

ja też jeszcze zdążyłam dziś zrobić parę zakupów dla oleńki w arkadii: welurowy dresik, paputki, 4 bodziki z długim rękawkiem i 2 pajacyki:tak::tak: mam nadzieję że o był mój ostatni wypad:-p

Ja mam trzy kombinezony , jeden polarkowy i dwa na zime ale to tylko dlatego ze na ciuszkach kupione a wiadomo tak jak jest to sie bierze a nie zastanawia..

Ewa - ej ta arkadia , tam sie nie da iść i nic nie kupic .. i to tak blisko do tego:-):-)

Majeczka - świetny ten wózek, normalnie super!!!

Celka - ale tu zimy nie ma:) Kombinezonik średnio się pewnie nam przyda:))))))) Tak czy siak ja czekam do listopada, zobaczymy jak młoda będzie rosnąć:)

A do mnie napisała właśnie koleżanka, forumowiczka BB, mieszkamy koło siebie Ania ma termin na październik i ratuje mi dupsko - ma dla mnie moses basket. Akurat cudownie po przebojach z łóżeczkiem! Opierdzielę ich w poniedziałek, jak moje dziecko będzie miało w czym spać przez pierwsze miesiące, to ja im dam reklamację!!!!

Majeczka, super wózio, świetny kolor, pomarańczowy mój ulubiony. :-)

Celka - u mnie się kombinezon plus śpiworek bardzo sprawdził. Dla malucha kupowaliśmy kombinezon taki z polarkiem w środku, to ubieraliśmy w pajac, kombinezon i śpiworek jak było zimno. Jak on śpi na spacerze to raczej ciężko go przegrzać. Dla mnie kombinezon nieodzowny, bo śpiworek był taki u góry otwarty (nie typu mumia).

Kama, Aniam - ja też lubię Ziaję, przy moim super skórno-wrażliwym synu to jedne z nielicznych co nie uczulają. I ceny super :tak:

Aniam - ja juz bym nie wytrzymala i im to odeslala spowrotem! No jak tak mozna
:wściekła/y:

Majeczka - świetny ten wózek, normalnie super!!!

Celka - ale tu zimy nie ma:) Kombinezonik średnio się pewnie nam przyda:))))))) Tak czy siak ja czekam do listopada, zobaczymy jak młoda będzie rosnąć:)

A do mnie napisała właśnie koleżanka, forumowiczka BB, mieszkamy koło siebie Ania ma termin na październik i ratuje mi dupsko - ma dla mnie moses basket. Akurat cudownie po przebojach z łóżeczkiem! Opierdzielę ich w poniedziałek, jak moje dziecko będzie miało w czym spać przez pierwsze miesiące, to ja im dam reklamację!!!!
Anaklim - zastanawiam się nad kombinezonem, bo jadę do PL naświęta, a wiadomo, tam nigdy nie wiadomo jaka pogoda będzie:laugh2:
Super, że koleżanka ma moses basket, i do tego może Ci pożyczyć, ja też taki chciałam, ale wolałam już nie naciągać mężą:-p. Wczoraj i tak naciągnęłam go na leżaczek:laugh2:
Ewa II - kombinezon- kupuję, ale dopiero na zimę
Ja też chyba poczekam z tym kombinezonem do Listopada.

reklama
Do góry