reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kama - ziaja ma wogóle bardzo fajne kosmetyki , mnie nie trzeba zachecac lubie tą firme..

Sanya - no to jak skończycie to fotka koniecznie :)..masz racje nie ma to jak sobie krzyknąć na jakąś głupią babe..

Anaklim - chyba sobie jaja robią .. debile ..

No a ja wkońcu zabieram od teściów fotelik i wanienke do domu , narazie tyle , wózek jak mały sie urodzi J przytarga do domku ..

reklama
celka- ja mam kombinezony na zime nawet trzy, bo dwa kupilam a jeden dostalam:tak:

Sanya- czekamy na fotki:-)

majeczka- śliczny wózio:tak:

anaklim- ja już bym stracila dawno cierpliwość do tych oszolomów:wściekła/y: przeciez za dwa tygodnie to ty juz mozesz urodzic.:baffled:

majka- super wózek:tak: ale co się dziwić, w końcu to x lander:)

celka- gratuluje zakupów:) kombinezon- kupuję, ale dopiero na zimę:tak:

sanya- będziemy czekać na fotki:tak:

ja też jeszcze zdążyłam dziś zrobić parę zakupów dla oleńki w arkadii: welurowy dresik, paputki, 4 bodziki z długim rękawkiem i 2 pajacyki:tak::tak: mam nadzieję że o był mój ostatni wypad:-p

Ja mam trzy kombinezony , jeden polarkowy i dwa na zime ale to tylko dlatego ze na ciuszkach kupione a wiadomo tak jak jest to sie bierze a nie zastanawia..

Ewa - ej ta arkadia , tam sie nie da iść i nic nie kupic .. i to tak blisko do tego:-):-)

Majeczka - świetny ten wózek, normalnie super!!!

Celka - ale tu zimy nie ma:) Kombinezonik średnio się pewnie nam przyda:))))))) Tak czy siak ja czekam do listopada, zobaczymy jak młoda będzie rosnąć:)

A do mnie napisała właśnie koleżanka, forumowiczka BB, mieszkamy koło siebie Ania ma termin na październik i ratuje mi dupsko - ma dla mnie moses basket. Akurat cudownie po przebojach z łóżeczkiem! Opierdzielę ich w poniedziałek, jak moje dziecko będzie miało w czym spać przez pierwsze miesiące, to ja im dam reklamację!!!!

Majeczka, super wózio, świetny kolor, pomarańczowy mój ulubiony. :-)

Celka - u mnie się kombinezon plus śpiworek bardzo sprawdził. Dla malucha kupowaliśmy kombinezon taki z polarkiem w środku, to ubieraliśmy w pajac, kombinezon i śpiworek jak było zimno. Jak on śpi na spacerze to raczej ciężko go przegrzać. Dla mnie kombinezon nieodzowny, bo śpiworek był taki u góry otwarty (nie typu mumia).

Kama, Aniam - ja też lubię Ziaję, przy moim super skórno-wrażliwym synu to jedne z nielicznych co nie uczulają. I ceny super :tak:

Aniam - ja juz bym nie wytrzymala i im to odeslala spowrotem! No jak tak mozna
:wściekła/y:

Majeczka - świetny ten wózek, normalnie super!!!

Celka - ale tu zimy nie ma:) Kombinezonik średnio się pewnie nam przyda:))))))) Tak czy siak ja czekam do listopada, zobaczymy jak młoda będzie rosnąć:)

A do mnie napisała właśnie koleżanka, forumowiczka BB, mieszkamy koło siebie Ania ma termin na październik i ratuje mi dupsko - ma dla mnie moses basket. Akurat cudownie po przebojach z łóżeczkiem! Opierdzielę ich w poniedziałek, jak moje dziecko będzie miało w czym spać przez pierwsze miesiące, to ja im dam reklamację!!!!
Anaklim - zastanawiam się nad kombinezonem, bo jadę do PL naświęta, a wiadomo, tam nigdy nie wiadomo jaka pogoda będzie:laugh2:
Super, że koleżanka ma moses basket, i do tego może Ci pożyczyć, ja też taki chciałam, ale wolałam już nie naciągać mężą:-p. Wczoraj i tak naciągnęłam go na leżaczek:laugh2:
Ewa II - kombinezon- kupuję, ale dopiero na zimę
Ja też chyba poczekam z tym kombinezonem do Listopada.

reklama
Do góry