reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Karina- aż zazdroszczę, że już masz wózek.

Ja czekam już czwarty tydzień:wściekła/y:, miał być wczoraj i nie wiadomo czy w tym tygodniu będzie. Kurcze, z Częstochowy do Bytomia chyba przez Chiny idzie:angry:.

Kkasiulka- za Twoim przykładem mogłam we Wrocławiu kupić i byłoby po kłopocie. Zwlaszcza, ze mam tam rodzinę. Ech, człowiek całe życie sie uczy.

reklama
No z tymi wozkami to jest afera czasem. Ciesze sie ze nasz doszedl bez problemu - sprawdzilam ze ma wszystkie dodatki - parasolke, adaptery, kosz, torbe, spiworek, drugie siedzisko, 2 folie przeciwdeszczowe, moskitiere, kocyk.... i teraz tak mysle ze nie sprawdzilam czy sa 2 budki.:baffled: Ale chyba juz nie bede otwierac tych pudel. Chyba o tym by nie zapomnieli.

Kurcze nie wiem czemu z tymi Roanami taki problem jest - szkoda ze nie mam juz kontaktu z wlascicielem bo bym go spytala - to w koncu moj klient:tak:

Kkasiulka - to Ty az z Wroclawia swoj sprowadzalas :szok: dziwne to....

Roan to świetny wózek, ale problem z kupnem. Nie wiem dlaczego tak ciężko go dostać. Pytałam wręcz u producenta gdzie można go dostać (bo nie mają sklepu firmowego), to podali mi adres sklepu z czestochowie - gdzie sklep wózek zamawia i trzeba czekam na realizację zamówienia 5tygodni oraz polecili sklep we Wrocławiu. Ponieważ i tak sie wybierałam do wro na zakupy to postanowiłam tam pojechać i zobaczyć wózio na żywo. Spodobał mi się całkiem inny kolor niż oglądałam w internecie i na moje szczęście wózek był dostępny od ręki. Sprzedawca sam zaproponował, że jeśli zapłacę u niego całą kwotę, od razu (taką samą jak podaja na allegro i jaka była w tym sklepie w czewie) to on za darmo wyśle mi wózio kurierem do domu. Skorzystałam - kupiłam go w poniedziałek, a w środe ok 12 wózek już miałąm w domu - zajechał wcześniej niż ja, bo ja dotarłam (po zakupowym szaleństwie;-)) dopiero wieczorkiem....
Tak to było z wózkiem

A co do chust.....niby sa teraz bardzo popularne i wydaje się niegłupim pomysłem, to ja nie będę kupować.... Drogie, a gdzie ja to będę nosić....

Ja ROANA zamówiłam w sklepie w Zabrzu. Też pojechałam tam specjalnie, żeby zobaczyć go na żywo. No i bardzo mi się spodobał. Tylko nie mieli odpowiadającego mi koloru: dostępny był zielony. No więc zamówiłam i czekam...

Kama - na pewno złożyli zamówienie do fabryki, a minimum to 4 tygodnie czekania. A w obu sklepach mi powiedzieli, że wszystkim klientom mówią, że 5.
Powiem Ci, że gdyby w tym sklepie we wro, nie było takiego wózka jak chciałam to zamówiłabym na allegro - taka sama cena plus dostawa do domu i mam w ciągu kilku dni, a nie tygodni.....

A dziś M. przywiózł łóżeczko - jak je złozy, to wstawię fotki :tak::-)

reklama
Do góry