reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Karina - no właśnie...no ładna jest, też na nią patrzyłam, ale kuuurcze... wszystkie cholery mają tylko 3 punktowe pasy bezpieczeństwa....:dry: A ja chcę 5 punktowe, bo dziecko z takiego może łatwo siupnąć, że tak powiem....:zawstydzona/y: Ale mi sie zachciało.....:confused:
A co do koszul - ja mam 3 - jedna do porodu, taka krótka, no nie aż tak bardzo, ale kolejne dwie są do kolan jak nic i są rozpinane do pasa prawie - to na pobyt w szpitalu...

reklama
Karina-świetny leżaczek, ten kolor też mi się podoba:tak:wogóle jaja z ich ceną bo na stronie Fishera 93$ a po sklepach horrendalnych kwot żądają...
Kupiłam koszulę doborą do porodu, jak i karmienia jeżeli zdecyduję się rodzić w czymś innym hehe zwykła prosta, do połowy uda, na ramiączkach, niebieska, w La Senza 29 zł po przecenie bo ostatnia:tak:

Zaraz muszę poczłapać do sklepów i aptek po rzeczy których nie kupiłam do tej pory, a tu się zbiera na burzę:no:

Halo ja po zakupach...
dzisiaj poszło, jedna koszula (bo okazało się że w domu mam jedną rozpinaną do pasa, więc ją wykorzystam), lactacyt dla mnie (płyn ginekoligiczny), tantum rosa + bepanthen - maść... a i prześliczne skarpetki dla małej:-):-):-)

Karina -super leżaczek ...

Kkasiulka - no tak maja tylko 3 punktowe pasy. Zreszta wszystkie lezaczki dobrych firm tj. Baby Einstein, Chicco, Concord, Primi Sogni, Fisher Price maja tylko 3 -punktowe pasy wiec mysle ze to w zupelnosci wystarczy. Gabrysi tez wystarczaly.

Szczerze mowiac to ja 5 punktowe pasy mialam w krzeselku do karmienia i wozku nigdy w nie Gabrysi nie zapinalam.:no:

Oj, chyba bedzie Ci ciezko znalezc lezaczek z 5-punktowymi pasami. Z tego co widze to te wieksze hustawki juz sa wyposazane w 5-punktowe pasy ale lezaczki raczej nie.

To juz karuzelke tez domowilam :-)

Teraz tylko czekam na paczuszki:-)

Sanya - ciekawe ile potrwa przesylka lotnicza. Mam nadzieje ze do porodu sie wyrobia. :happy:

karina- super zakup!!! gdybym nie miała już bujaczka, na pewno zakupiłabym coś takiego:tak::tak: a jaką karuzelę zamówiłaś???

sanya- udanych zakupów:tak:

ja w dalszym ciągu nie mam ani koszul, ani szlafroka... ale jutro chyba jeszcze raz skocze do arkadii:-)

reklama
Aniam - bardzo przyjemne te rybki :-) Nigdy nie mialam okazji ogladac takich efektow. Musi to byc bardzo przyjemne i klimatyczne.
Maz dobrze zrobil z ta przerobka bo ponoc te karuzele z projektorami zra strasznie baterie.

Do góry