reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Piekne zakupki dziewczyny.

Gratuluje wozw i trzymam kciuki za dostawy:tak:.

Dla Polki chcialam kupic roana i nawet nie myslalam ze z nimi taki problem.

Na chuste sie czaje i kupie raczej kolkwa na poczatek. Wiazana jakos mnie przeraza. Jak pomysle o tych 4 m szmaty to sie poce. Ale kupie szyta bo tansza albo oppamama albo kangoogo. Na forum gazety jest takie chustomaniakowe forum kawalek szmaty i chusty. Dziewczyny robia szkolenia i pokazy. W Warszawie bez problemu pewnie bedzie mozna sobie zobaczyc takie rzeczy.

reklama
dziewczyny- piękne ciuszki:tak:

a nam sie dziś udało na wyprzedaży w reserved pokupować fajniutkie rajstopki (po 3 zł za sztukę) i skarpeteczki (po 2 zł za parę):szok: uwielbiam wyprzedaże:-D

No a po dzisiejszym oglądaniu ja ruszę w weekend na łowy bo tych kombinezonów i ciuszków w mothercare nie mogę przegapić :tak:

Aaa i jutro odbieram torbę do Mutsiaka, jednak zamówili i jutro przyjeżdża:happy:

Karina- super że masz już wózek:tak: od razu inne uczucie co?:-)

a ja zadzwoniłam do innego szpitala w szczecinie i zapytałam co muszę zabrać dla małej i siebie to oddziałowa z połogu powiedziała że dla dzidzi TYLKO chusteczki do pupy a dla mnie dokumenty, kosmetyki, kapcie i ręcznik.
teraz to ja mogę zacząć się na spokojnie pakować:-)

Sanya - pewnie, ze wielka radocha z wozka - tym bardziej, ze ja kocham autka i wszelkie pojazdy a wozio to tez pojazd i to dla naszej najmniejszej kruszynki :laugh2:

Ja dzis zamowilam tez lezaczek-hustawke - ta ktora wczesniej wybralam - ciekawe kiedy dojdzie bo wybralam droge morska:confused:

reklama
Kkasiulka - ja wybralam ten: 4kolory FISHER PRICE HUŚTAWKA LEŻACZEK 3w1 od SS (413909183) - Aukcje internetowe Allegro Mysle ze to bardzo przyszlosciowy zakup.
I ten sprzedawca ma najtaniej bo u innych cena siega powyzej 300.:szok:
Szkoda ze on nie ma w sprzedazy karuzelek bo tylko to mi jeszcze zostalo do kupienia.

Agata - w koncu bedziesz mogla poszalec.

Sanya - a jaka kupilas ta koszule? Bo ja mam tylko 2 - moze tez bym sobie taka sprawdzona kupila.

Ostatnia edycja:
Do góry