reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ja dziś byłam w arkadi , kupiłam rampersa z tygrysem z kubusia ( Sanya chyba takiego jak Ty masz ) jakis się jeden ostał na przecenie .. dwa komplety spodnie i bluzeczki .. wszystko w mothercare .. ale tanioszka była .. no i potem oczywiście zawitałam w ciuchlandzie , nabyłam spiochy z HM które jeszcze niedawno widziałam w sklepie ... i bodziaka z długim rękawem .. a miałam nic nie kupowac z ubranek ..
No i dziś przybyła karuzela która zamówiłam z allegro ale miałam zabawe .. chyba jak narazie to nabyłam ją dla siebie .. a mój mądry mężuś już ją przerobił żeby na prąd chodziła a nie na baterie .. może to i lepiej co będe po baterie biegac ..

reklama
Leci mój wózek, łóżeczko i materacyk! Już myślałam, że moje dziecko będzie spało na podłodze!
Kurde, dobry kontakt ze sklepem, ale tyle przeciwności po drodze, że zaczęłam się denerwować. W rezultacie i tak fotelik muszę dokupić sobie na miejscu, ale machnęłam ręką, trudno.
Powinnam dostać przesyłkę koło czwartku przyszłego tygodnia.

Anaklim - super.... wy macie wszytskie dać mi znac jak się wózki JANE sprawują, bo moja spacerówka koło grudnia będzie kupowana ;-):tak::-)

A ja dzisiaj zakupilam dla Hani z Bubchena oliwkę po kąpieli , i mydełko do mycia..., a i kremik na twarz...do siebie stanik do karmienia....+ 3 prześcieradełko do łóżeczka., wkładki laktacyjne

Kasiulka- ja ja dobtrze Cię rozumiem, tylko że do mojej komody to się już nic nie zmieści... ha ha ha

dziewczyny a czy któraś z Was kupuje chustę do noszenia? bo ja jestem za tylko zastanawiam się nad wyborem chusty? Myślałam o Hamalu z bebelu??????/

Ja z chustami mam takie doświadczenie, że osoby które polecają chusty i używają to tylko te tkane ze skosu co mają 4,7 m dlugości (Didymos itp, też takie co Sreberko napisała). Wszystkie inne się nie sprawdziły w sensie że dzieci nie lubiły. A te skosowe to już jak wózek kosztują, więc ja wolę chyba wózek niż na plecach targać. No może wypróbuję od kogoś znajomego i się jeszcze przekonam. :happy:

Mamy juz nasz wozio! :-):-):-) Jest piekny choc go nie skladalam jeszcze. Zrobie to juz w W-wie.

Co do chust to ja tez juz nie wiem - myslalam o tej Premaxx albo Lulu Bebelulu ale moja siostra teraz ma ta dluga plachte i powoli sie przekonuje do tych szmatek.:tak: Ale na razie wstrzymam sie z tym zakupem, wyprubuje ta siostry i jak cos to tez ja zakupie. Chyba z tymi chustami juz tak jest ze trzeba je wyprobowac bo nie kazdemu ( nam i dzieciakom)to pasuje.

reklama
Karina - super ze wóżek już jest....:-):tak:

ja chce chustę, bo nie zawsze jak bede musial isc z psiakiem na spacer, to bede taszczyc wozek...a pytam bo z brzuszkiem niekoniecznie dobrze sie je mierzy:tak:
Koleżanka ma chustę i jest bardzo zadowolona :-), ale ciekawa innych opini bo mały wydatek to nie jest....

Do góry