reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ja tam mam wiele rzeczy no-name z Allegro :-D W ogromnej wiekszosci nowe, ale na metke nie patrze bo juz nieraz sie nacielam i droga "firmowa" rzeczy oakzywala sie dosyc kiepskie jjakosci.

W kazdym badz razie na wiosne Jancio jest gotowy - oprocz butow :tak:

reklama
ciuszki dla malego to przewaznie na promocjach kupuje - jak ide po cos innego to przy okazji zawsze patrze, czy nie ma ciuszkow na wyprzedazy i zawsze cos ladnego wpadnie - przed gwiazdka kupilam mu np, sliczne kapielowki cherokee przecenione z racji posezonu z 16,00 na 4,50!!! teraz mi sa do niczego niepotrzebne, ale w wakacje beda jak znalazl; czasami trafi sie tez cos na allegro,
a propos allegro - mialam to juz kiedys wczesniej napisac, ale tak mi sie nie chcialo wiec schodzilo i schodzilo - moge polecic fajnego sprzedawce bielizny - body, spiochy, polspiochy, pajacyki - body ma napki przy szyjce i w kroczku, ceny sa niskie, za przesylke max 6 pln; minus jest taki, ze wybrac mozna kolor, ale juz nie konkretny wzor nanoszony na ten kolor - mi to akurat nie przeszkadza, w sumie kupilam tam juz kilka pajacykow, polspiochow, spiochow no i od groma body (od jakiegos czasu bielizne mamy juz tylko stamtad), kupuje i ja i moja siostra, tutaj macie namiar na babke: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10916749

Ostatnia edycja:
Ja tez obkupiłam małego na wyprzedaży w Zarze, kupiłam kurtkę, trzy pary spodni, trzy podkoszulki, dwie ciepłe bluzy, koszule i sweterek:-) w H&M u nas nie ma niestety wyprzedaży na dziale dzieciecym:eek:.

Ja obkupilam ostatnio moja trojke w Smyku na mega wyprzedazy:tak:
W h&m wczesniej znalazlam kilka ubranek rowniez na wyprzedazy:-)
Ale tak prawde mowiac to moje dziewczynki wiosna beda ze spokojem mogły nosic te same ubranka co nosily jesienia i wiosna zeszlego roku :szok:wiec duzo nie musialam kupowac
Tylko mlody mi troszke wyrosł ale juz ma nowe ubranka na miejsce tych za malych:tak::tak::tak:

Ja męża wysłałam do smyka, jeszcze kupon mu dałam. No ale, zapomniało mu się gdzie smyk jest, zamiast do galeri mokotów pojechał na skorosze.

Dziś Janek usiadł w swoich spodniach moro i pokazał mi wystajace skarpetki wymownie. No tak wyrasta, zapytałam czy mama ma kupic takie większe spodnie (takie jak ma tata), na co on zrobił poważną minę i pokiwał głową. I teraz matka z obolałym kuprem siedzi na allegro, ale już coś znalazłam w rozmierze 92 i teraz będę na to czatowac.

A w realu kupił T. kurteczke i sweterek jakis czas temu. No i na zapas koszule eleganckie i pajacyki dla Tusia w jakims baaaardzo drogim sklepie, na szczęście w promocji, choc i tak wydał kupe kasy. Ale co mam zrobic, miał coś synom kupic w ramach angazowania się...

A ja dzisiaj zaglądnęłam do galerii, ale w Smyku nic nie znalazłam ciekawego, bo jak coś mi się podobalo, to było za małe albo z duże :-( w Coccodrillo już pustki - tylko kurtki i kombinezony zostały, a H&M to żenada.

wiedzialam ze nie zdaze na wyprzedaze :-D

Ale kupilam Janciowi przynjamniej w REALu kurtke na przyszla jesien za 20zl :-) Bardzo ladna moim zdaniem :-)

wiedzialam ze nie zdaze na wyprzedaze :-D

Ale kupilam Janciowi przynjamniej w REALu kurtke na przyszla jesien za 20zl :-) Bardzo ladna moim zdaniem :-)

Wyprzedaze jeszcze sa,przynajmniej u nas;-);-);-)Moja kolezanka dzisiaj byla na zakupach i mowila ze w smyku i 5-10-15 sa nadal wyprzedaze:tak::tak::tak:

A o tych wyprzedazach w realu tez slyszalam ale jeszcze nie mialam okazji sie wybrac:no:Moja siostra kupila tam synkowi kurtke zimowa chyba za 15 zł-widzialam ja i jest fajna

Tak, tak :tak:, u nas tez wyprzedaże w rozkwicie. Nie wiem jak w innych sklepach ale np. w reserved i carry jest druga odsłona czyli ciuchy przeceniane po raz drugi tj. jeszcze taniej:-).
Mąż dostał ekstra kasę z pracy wiec znowu trochę go naciągnęłam (niestety tylko trochę, bo potem ostra kłótnia i już nie bylo miło:wściekła/y:) .
Dla małego kupiliśmy super polarowa bluzę z kapturem za 29 zeta (poprzednia przecena to 39 zeta) , dwie pary rajstopek i czapkę. ta czapka podoba mi sie najbardziej ale jest bez troczków i na razie synek zaraz po nałożeniu ją ściąga i mówi "e ma":-D.

A co do wyprzedaży w realu to nic nie słyszałam:no:.

Mi to najbardziej przydałaby sie teraz wyprzedaż w księgarni. Mojego szkraba przestały interesować juz książeczki do oglądania, wiec musimy zaopatrzyć sie w te z tekstem. Mamy kilka ale mało. Przez dłuższy czas na topie było "Na straganie", mi juz sie słabo robilo do ciągłego czytania tego samego (właściwie recytowania) a Michaś ciągle swoje - przynosi książkę i mówi "da da".

reklama
Fajne wyprzedaże widziałam w 5-10-15 ... a poza tym czasami znajduję super ciuchy w lumpach, niektóre nawet nowe :tak:
Jednak większość ubrań dostaję od brata z UK.;-)

Do góry