reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ja tam mam wiele rzeczy no-name z Allegro :-D W ogromnej wiekszosci nowe, ale na metke nie patrze bo juz nieraz sie nacielam i droga "firmowa" rzeczy oakzywala sie dosyc kiepskie jjakosci.

W kazdym badz razie na wiosne Jancio jest gotowy - oprocz butow :tak:

reklama
ciuszki dla malego to przewaznie na promocjach kupuje - jak ide po cos innego to przy okazji zawsze patrze, czy nie ma ciuszkow na wyprzedazy i zawsze cos ladnego wpadnie - przed gwiazdka kupilam mu np, sliczne kapielowki cherokee przecenione z racji posezonu z 16,00 na 4,50!!! teraz mi sa do niczego niepotrzebne, ale w wakacje beda jak znalazl; czasami trafi sie tez cos na allegro,
a propos allegro - mialam to juz kiedys wczesniej napisac, ale tak mi sie nie chcialo wiec schodzilo i schodzilo - moge polecic fajnego sprzedawce bielizny - body, spiochy, polspiochy, pajacyki - body ma napki przy szyjce i w kroczku, ceny sa niskie, za przesylke max 6 pln; minus jest taki, ze wybrac mozna kolor, ale juz nie konkretny wzor nanoszony na ten kolor - mi to akurat nie przeszkadza, w sumie kupilam tam juz kilka pajacykow, polspiochow, spiochow no i od groma body (od jakiegos czasu bielizne mamy juz tylko stamtad), kupuje i ja i moja siostra, tutaj macie namiar na babke: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10916749

Ostatnia edycja:
Ja tez obkupiłam małego na wyprzedaży w Zarze, kupiłam kurtkę, trzy pary spodni, trzy podkoszulki, dwie ciepłe bluzy, koszule i sweterek:-) w H&M u nas nie ma niestety wyprzedaży na dziale dzieciecym:eek:.

Ja obkupilam ostatnio moja trojke w Smyku na mega wyprzedazy:tak:
W h&m wczesniej znalazlam kilka ubranek rowniez na wyprzedazy:-)
Ale tak prawde mowiac to moje dziewczynki wiosna beda ze spokojem mogły nosic te same ubranka co nosily jesienia i wiosna zeszlego roku :szok:wiec duzo nie musialam kupowac
Tylko mlody mi troszke wyrosł ale juz ma nowe ubranka na miejsce tych za malych:tak::tak::tak:

Ja męża wysłałam do smyka, jeszcze kupon mu dałam. No ale, zapomniało mu się gdzie smyk jest, zamiast do galeri mokotów pojechał na skorosze.

Dziś Janek usiadł w swoich spodniach moro i pokazał mi wystajace skarpetki wymownie. No tak wyrasta, zapytałam czy mama ma kupic takie większe spodnie (takie jak ma tata), na co on zrobił poważną minę i pokiwał głową. I teraz matka z obolałym kuprem siedzi na allegro, ale już coś znalazłam w rozmierze 92 i teraz będę na to czatowac.

A w realu kupił T. kurteczke i sweterek jakis czas temu. No i na zapas koszule eleganckie i pajacyki dla Tusia w jakims baaaardzo drogim sklepie, na szczęście w promocji, choc i tak wydał kupe kasy. Ale co mam zrobic, miał coś synom kupic w ramach angazowania się...

A ja dzisiaj zaglądnęłam do galerii, ale w Smyku nic nie znalazłam ciekawego, bo jak coś mi się podobalo, to było za małe albo z duże :-( w Coccodrillo już pustki - tylko kurtki i kombinezony zostały, a H&M to żenada.

wiedzialam ze nie zdaze na wyprzedaze :-D

Ale kupilam Janciowi przynjamniej w REALu kurtke na przyszla jesien za 20zl :-) Bardzo ladna moim zdaniem :-)

wiedzialam ze nie zdaze na wyprzedaze :-D

Ale kupilam Janciowi przynjamniej w REALu kurtke na przyszla jesien za 20zl :-) Bardzo ladna moim zdaniem :-)

Wyprzedaze jeszcze sa,przynajmniej u nas;-);-);-)Moja kolezanka dzisiaj byla na zakupach i mowila ze w smyku i 5-10-15 sa nadal wyprzedaze:tak::tak::tak:

A o tych wyprzedazach w realu tez slyszalam ale jeszcze nie mialam okazji sie wybrac:no:Moja siostra kupila tam synkowi kurtke zimowa chyba za 15 zł-widzialam ja i jest fajna

Tak, tak :tak:, u nas tez wyprzedaże w rozkwicie. Nie wiem jak w innych sklepach ale np. w reserved i carry jest druga odsłona czyli ciuchy przeceniane po raz drugi tj. jeszcze taniej:-).
Mąż dostał ekstra kasę z pracy wiec znowu trochę go naciągnęłam (niestety tylko trochę, bo potem ostra kłótnia i już nie bylo miło:wściekła/y:) .
Dla małego kupiliśmy super polarowa bluzę z kapturem za 29 zeta (poprzednia przecena to 39 zeta) , dwie pary rajstopek i czapkę. ta czapka podoba mi sie najbardziej ale jest bez troczków i na razie synek zaraz po nałożeniu ją ściąga i mówi "e ma":-D.

A co do wyprzedaży w realu to nic nie słyszałam:no:.

Mi to najbardziej przydałaby sie teraz wyprzedaż w księgarni. Mojego szkraba przestały interesować juz książeczki do oglądania, wiec musimy zaopatrzyć sie w te z tekstem. Mamy kilka ale mało. Przez dłuższy czas na topie było "Na straganie", mi juz sie słabo robilo do ciągłego czytania tego samego (właściwie recytowania) a Michaś ciągle swoje - przynosi książkę i mówi "da da".

reklama
Fajne wyprzedaże widziałam w 5-10-15 ... a poza tym czasami znajduję super ciuchy w lumpach, niektóre nawet nowe :tak:
Jednak większość ubrań dostaję od brata z UK.;-)

Do góry