reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Cos dla smoczkowych dzieci
SMOCZEK USPOKAJAJĄCY Z ZĘBAMI - SMOCZKI od FENIX (526522547) - Aukcje internetowe Allegro
SMOCZEK USPOKAJAJĄCY Z ZĘBAMI - SMOCZKI od FENIX (526522547) - Aukcje internetowe Allegro
No nie Smoczki sa poprostu bomboweAle my juz nie uzywamy smoczusiow;-)
Ale ten link podesle mojej siostrze ktora za 2 miesiace rodzi:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Może jak taki prawie dwulatek zobaczy się w lustrze w takim smoku, to przestanie go ssać :-) No chyba, ze przyniesie to odwrotny skutek, bo tak się sobie spodoba.....
U nas smoczki cały czas są na widoku i w zasięgu ręki synka, ale on nie wie co się z tym robi :-)
U nas smoczki cały czas są na widoku i w zasięgu ręki synka, ale on nie wie co się z tym robi :-)
...U nas smoczki cały czas są na widoku i w zasięgu ręki synka, ale on nie wie co się z tym robi :-)
I całe szczęście Ewitko.
A smoczki naprawdę powalające, gdyby nie to że nie mam zamiaru już kupowac bo się odzwyczjamy to bym kupiła
reklama
a mi te smoczki sie nie podobają, chyba jako jedynej w gronie majówek
poza tym problem smoczka chyba mamy juz za sobą.
jak pisałam wczesniej synek sam zrezygnował ze smoczka jakis czas temu, ale niestety domaga sie niego przy popołudniowej drzemce jak jesteśmy u mojej mamy. u teściów (czyli tak gdzie obecnie mieszkamy) o smoczku zapomina.
poza tym problem smoczka chyba mamy juz za sobą.
jak pisałam wczesniej synek sam zrezygnował ze smoczka jakis czas temu, ale niestety domaga sie niego przy popołudniowej drzemce jak jesteśmy u mojej mamy. u teściów (czyli tak gdzie obecnie mieszkamy) o smoczku zapomina.
Podziel się: