reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja kurcze przegapilam okazję, znalazłam w necie za 85 zł z wysyłka z zeszlorocznej kolekcji Coccodrillo, ale kupiłam kurtkę i jakos o tym zapomniałam, no kombinezon juz "wyszedł", teraz nie pozostaje mi nic innego, jak dokupić ciepłe spodnie do kurtki i chyba tak zrobię.
Kluliczek
Babka z laską
Co Wy nie powiecie . U nas na poczcie, jak pani widzi Tomka, to od razu leci po paczki, nie biorac awizo . No a listonosz wie, ze jak ma rano jechac do nas, to od razu wypisuje awizo, anie targa poleconych, bo przed 10 nie dzwoni, zeby Janka nie budzic :-).
W tym miesiącu poszło około 400 zł rezerwy plus forsa na bramki do kuchni i pokuchni, oraz na mable. Jak Tomek widzi, że wchodze na allegro to dostaje spazmów, robi sie zielony i zaczyna się jąkac, ciekawe dlaczego . A meble musimy jeszcze u rodziców spłacic, bo się zapożyczyłam na nie.
To się nazywa allegrocholizm .
W tym miesiącu poszło około 400 zł rezerwy plus forsa na bramki do kuchni i pokuchni, oraz na mable. Jak Tomek widzi, że wchodze na allegro to dostaje spazmów, robi sie zielony i zaczyna się jąkac, ciekawe dlaczego . A meble musimy jeszcze u rodziców spłacic, bo się zapożyczyłam na nie.
To się nazywa allegrocholizm .
Kluliczek
Babka z laską
Post pod postem, jak ja tego nie lubię, ale co robic, dziwnie po takim czasie wyglada edytowanie :-(.
Mebelki przyjechały, szyflady do klejenia, ale poza tym super stan. No i dokupiłam jeszcze szafę narożna, wyszło mnie sporo taniej niz nowa. Wiecie co, chyba zaczne regularniej grac w totka, to może trafie 6 i bedę mogła wreszcie pokupowac sobie meble w meblowym, a nie na allegro . Choc to chyba już mi w krew weszło .
Mebelki przyjechały, szyflady do klejenia, ale poza tym super stan. No i dokupiłam jeszcze szafę narożna, wyszło mnie sporo taniej niz nowa. Wiecie co, chyba zaczne regularniej grac w totka, to może trafie 6 i bedę mogła wreszcie pokupowac sobie meble w meblowym, a nie na allegro . Choc to chyba już mi w krew weszło .
Kluliczek
Babka z laską
Najbardziej będę zadowolona jak juz je porozstawiam i pochowam w nich rzeczy, Mam taką wizję - mieszkanie bez pudeł, stert ubrań w kącie i prowizorek na miesiąc. Ale na to chyba poczekam jeszcze do przeprowadzki pod dęby...
Żania7
mama kochanych urwisków
Kluliczku super ze zakup mebli sie udał:-)
Kluliczek
Babka z laską
Ostatnia szafa dojechała.
Teraz myślę nad prezentami od mikołaja/gwiazdki. Znalazłam już świnię na kółkach, kolejke mula, jakiegoś bujaka, ale nie wiem co dalej. On byłby najszczęśliwszy gdybym mu dała mnustwo kabli z różnymi końcówkami. Ostatnio zafascynował się tak kablami na słupie, ze zjadł trochę zupy niezauważywszy, ze jej nie lubi...
A, jestem strasznie zadowolona z rajstopek z ABSem, naprawde sa fajne :-).I fajnego bodziaka kupiłam z frotki, bardzo tanio. Kupiłam u tego sprzedawcy inne rzeczy i z tych ciut mniej jestem zadowolona, pizamki waskie w główce i bawełna taka sobie, choc dosłana dodatkowo piżamka już z innej i dużo lepsza. No ale bodziaki naprawdę fajne, tylko numercja za mała i teraz bym dokupiła 92 to byłyby akurat na 86. No i cena atrakcyjna 8,50 za sztukę, przesyłka bardzo fajna, jak im zabrakło jednej pidżamki to nie wstrzymali całej dostawy, tylko dosłali na swój koszt, co dla mnie jest ogromnym plusem na ich korzyśc. Zastanowię się jeszcze :-).
Teraz myślę nad prezentami od mikołaja/gwiazdki. Znalazłam już świnię na kółkach, kolejke mula, jakiegoś bujaka, ale nie wiem co dalej. On byłby najszczęśliwszy gdybym mu dała mnustwo kabli z różnymi końcówkami. Ostatnio zafascynował się tak kablami na słupie, ze zjadł trochę zupy niezauważywszy, ze jej nie lubi...
A, jestem strasznie zadowolona z rajstopek z ABSem, naprawde sa fajne :-).I fajnego bodziaka kupiłam z frotki, bardzo tanio. Kupiłam u tego sprzedawcy inne rzeczy i z tych ciut mniej jestem zadowolona, pizamki waskie w główce i bawełna taka sobie, choc dosłana dodatkowo piżamka już z innej i dużo lepsza. No ale bodziaki naprawdę fajne, tylko numercja za mała i teraz bym dokupiła 92 to byłyby akurat na 86. No i cena atrakcyjna 8,50 za sztukę, przesyłka bardzo fajna, jak im zabrakło jednej pidżamki to nie wstrzymali całej dostawy, tylko dosłali na swój koszt, co dla mnie jest ogromnym plusem na ich korzyśc. Zastanowię się jeszcze :-).
krupka
Entuzjast(k)a
A o charytatywnych aukcjach pamiętacie? Pojawiły sie ciuszki na 86/92/98 - a nuz coś sie przyda? :-) Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Kluliczku - daj prosze namiary na tego fajnego sprzedawce :-)
Co do prezentow gwiazdkowych to gdyby Jas nie mial traktorka ze zwierzetami
TRAKTOR SAFARI KIDDIELAND NYGUS-WAWA (461371264) - Aukcje internetowe Allegro
to pewnie kupilabym mu Arke Noego
Odkrywcza ARKA NOEGO mnówstwo dźwięków, MAKED (464736221) - Aukcje internetowe Allegro
ale i tu zwierzeta, i tu wiec bez sensu
Jas bardzo lubi ten traktorek i dzieki neimu nauczyl sie ryczec jak lew
Choc bardziej niz Arka podobalby mi sie chyba statek piratow
Ale tak sobei mysle ze moze kupie mu warsztat z narzedziami
SMOBY mini WARSZTAT KUBUŚ PUCHATEK REWELACJA*AKiJ (460166121) - Aukcje internetowe Allegro
albo moze parking bo u nieni ma i bardzo lubi ukladac na nim resoraki :-)
Co do prezentow gwiazdkowych to gdyby Jas nie mial traktorka ze zwierzetami
TRAKTOR SAFARI KIDDIELAND NYGUS-WAWA (461371264) - Aukcje internetowe Allegro
to pewnie kupilabym mu Arke Noego
Odkrywcza ARKA NOEGO mnówstwo dźwięków, MAKED (464736221) - Aukcje internetowe Allegro
ale i tu zwierzeta, i tu wiec bez sensu
Jas bardzo lubi ten traktorek i dzieki neimu nauczyl sie ryczec jak lew
Choc bardziej niz Arka podobalby mi sie chyba statek piratow
Ale tak sobei mysle ze moze kupie mu warsztat z narzedziami
SMOBY mini WARSZTAT KUBUŚ PUCHATEK REWELACJA*AKiJ (460166121) - Aukcje internetowe Allegro
albo moze parking bo u nieni ma i bardzo lubi ukladac na nim resoraki :-)
Podziel się: