reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
zania - ja tez w deichmannie :) - z membrana oddychajaca za 99 pln
we wtorek wzielam urlop i objechalam wszystkie centra hndlowe, maskara - 10 h chodzenia, ale sukces - mamy i szalik i rekawiczki i komplet kurtka + spodnie, no i butki, z ktorymi odwieczny problem, bo stopka ma wysokie podbicie i niewiele bucikow pasuje
jeszcze tylko musimy kupic... fotelik samochodowy, bo wciaz w pierwszym jezdzimy :))

Ostatnia edycja:
A ja byłam w ikei i kupiłam dziecku Gruchota, nie wiem co mną powodowało, chyba masochizm. Gruchot ma swoją nazwę od odgłosu wydawanego. IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Zabawka no i to ukochana zabawka Janka jest teraz.

Poza tym dostał żabę na sznurku (drewniana - IKEA | Zabawa | Zabawki | KLAPPAR GRODA | Zabawka) i stołek, który uwielbia przestawiac. Tak się zmęczyłam, że nie kupiłam tego po co pojechałam, jak zwykle. Będę musiała męża posłac chyba...

kupiłam córci buciki w Deichmannie :-)
Ewitko i na co sie zdecydowałaś?
Za namową mojej siosty, która twierdzi, że gra edukacyjna jest dla rodziców dziewczynki to najbardziej cieszą sie z lalek, kupilam laleczke Evi w kuchni, która wydawała mi się ciekawa LALKA *EVI*, KUCHNIA, NACZYNIA, GARNKI- SIMBA !!! (432671607) - motoAllegro
Ja na szczęście buty zimowe mam już kupione, kurtkę też, pozostaje czapka i rękawiczki, no i ocieplane spodnie.

Dziewczyny - wracam do tematu prezentow gwiazdkowych :-)

Podajcie swoje typy czegos fajnego dla naszych maluszkow prosze - mnie oczywiscie interesuje prezent dla chlopca :-D
Moze jakis warsztat z narzedziami albo cos w tym stylu...:sorry2:

Strasznie fajne są te zabawki drewniane ikei

Ja też ostatnio myslałam nad prezentem dla Rafcia na mikołaja i tak się zastanawiam nad kolejką
TOMY CIUCHCIA i TORY sama jeździ 3876 CHOO *AKiJ* (468226718) - Aukcje internetowe Allegro
albo
TOMY Mój Pierwszy POCIĄG KOLEJKA z torami 4402 (468235186) - Aukcje internetowe Allegro

kompletnie nie mam pojecia co by tu jeszcze mogło być
W tym tygodniu znowu kolejny traktor przybył do kolekcji, brrrrr rolnik pełną gębą rośnie.

Zakupiłam wreszcie kombinezon ten szary z turkusowymi wstawkami dwuczęściowy i czapkę do tego z szaliczkiem, jeszcze tylko butów mu brakuje.

reklama
Do góry