reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ewitko - nie pamietam juz u kogo kupowalam, ale u jakiegos z wieloma komentarzami (albo i u super sprzedawcy nawet). Wpisz Early Days i Ci wyskocza rozne ubranka tej firmy. No a te pizamki to chyba na 92cm albo i na 98. Moi mzdaniem sa dobrej jakosci. Mam tez body tej firmy i tez jestem zadowolona. :tak:

Co do body to zmaowilam ostatnio na 98cm i to byla zdecydowanie przesada :-D Bo niektore 92 sa na styk wiec wolalam wieksze, no ale sa naprawde ogromne... Mialy byc na jesien/ zime bo sa z dlugim rekawem... Wygladaja jakby mialy byc na nastepna zime :-D

reklama
No rzeczywiście przesadziłaś myszko z tymi rozmiarami. Mój syn to chodzi jeszcze w bodziakach 74 (rękawy za krótkie, ale w kroku się zapinają) a najlepsze są 80-86.

Kupiłam 86, ale na oko to duże 86.
Dziś byłam w realu i dopadłam cieniutkie bluzeczki z długim rekawem za 5 zł, bluzy za 8 i spodenki za 8. Spodenki mam pomarańczowe z dodatkiem granatu, a jedną z bluz granatową z dodatkiem pomarańczowego i wyszedł mi śliczny dresik wyjściowy :-p.

Janek nosi 80 raczej, w 86 troche mocno tonie. No i zmoich obserwacji wynika, że jakoś pod koniec roku powinien nastapic skok i wtedy te dresiki na 86 będą super.

No to super ci się udało z tymi ciuszkami w Realu. Szkoda, że ja mam pojechałam go dosyć daleko, bo bym pojechala po bluzy z długim rekawem, bo mam mały deficyt. Ja też Kluliczku po cichu liczę na to, że te ciuszki na 86 będą na wiosnę jeszcze dobre, bo spodnie jak siedzi w wózku są OK, ale jak chodzi to trzeba zawijać, no a rękawki też zawinięte ze 3cm..

I ja przyszalałam ostatnio . Kupiłam dresy te czerwone dwuczęsciowe ze 114 srtony
Coccodrillo, fajne kombinezony zimowe były też ale nie wiem na jaki kolor się zdecydować.
i piżamkę też cocodrillo, trochę ciuchów w ciuchlandzie i samochód little tikes na imieniny Rafciowi.

Ostatnia edycja:
Tak sie wydaje ze poszalalam, ale powiem Wam ze obecnie Jasio nosi nowa bluzke z dlugim rekawem ze SMYKa rozmiar 98 i byanjmniej za duza nie jest... No ale spodnie ma dla odmiany 86 i nogawki sa za dlugie :-D Reasumujac - jest krotkonogim grubasem :-D Choc palme pierwszenstwa jesli chodzi o wage juz oddal w inne rece :-p

Aha - przyszla kurtka z Allegro - za zlotowke kupilam :-) W swietnym stanie, cieplutka i jestem przeszczesliwa :-) Bo ta (tez z Allegro) ktora nosi obecnie to na zime sie niezbyt nadaje bo jednak bardzo gruba to nie jest.

Ewula - super dres. Ja bym kupila spodnie z kombinezonu tez pewnie czerwone, albo jakies niebieskie czy granatowe. No ale jestem dosyc monotmatyczna jesli chodzi o kolory :-D

Myszko to fajnie ze Ci sie udało z tą kurteczka:) pochwal sie jak wygląda

Ewula dresik świetny i ja tak jak Myszka z tymi rzeczami tzn z kolorami upierdliwa sie teraz zrobiłam czerwienie granaty i niebieski to moje ulubione kolory:)

Myszko pochwal się kurteczką, no to zaszalałaś cenowo, ty to masz farta!
Evvula fajne dresiki, a one są cienkie czy na haju (meszku)? Pawełek dostał na imieniny dresiki z letniej kolekcji Coccodrillo (rozmiar 86) i bardzo je lubię, choć chodzi tylko w bluzie, bo spodnie czekają na wiosnę.
Co do rozmiarów to na wiosnę synuś dostał w prezencie bluzę Coccodrillo w rozmiarze 98, ale czeka na przyszły rok, bo rękawy strasznie długie i ogólnie w niej tonie, za to bluza dresowa ze Smyka w rozmiarze 92 jest OK.
No i kupiłam synkowi tego pieska Fisher Price do ciągniecia, powoli się z nim zaprzyjaźnia i wyprowadza na spacerek :-).

Tak sie wydaje ze poszalalam, ale powiem Wam ze obecnie Jasio nosi nowa bluzke z dlugim rekawem ze SMYKa rozmiar 98 i byanjmniej za duza nie jest... No ale spodnie ma dla odmiany 86 i nogawki sa za dlugie :-D Reasumujac - jest krotkonogim grubasem :-D Choc palme pierwszenstwa jesli chodzi o wage juz oddal w inne rece :-p

Aha - przyszla kurtka z Allegro - za zlotowke kupilam :-) W swietnym stanie, cieplutka i jestem przeszczesliwa :-) Bo ta (tez z Allegro) ktora nosi obecnie to na zime sie niezbyt nadaje bo jednak bardzo gruba to nie jest.

Ewula - super dres. Ja bym kupila spodnie z kombinezonu tez pewnie czerwone, albo jakies niebieskie czy granatowe. No ale jestem dosyc monotmatyczna jesli chodzi o kolory :-D

Myszka to ciagle cos fajnego na allegro kupi i na dodatek tak tanio:tak:.

reklama
A my kupiliśmy dziś córci pieska co skamle, ciężarówkę i Maja już ja ujeżdża :-) to za 2 funty czyli za około 10 zł i wczoraj kupiliśmy kapcie w Deichmanie

24pdibq.jpg

2n1giu1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry