reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
a to obiecane zdjęcie kurtki kupionej na ebay-u żadna rewelacje czerwona ale ciepła i za tyłek sięga co najważniejsze dla mnie bo me dziecię ciągle coś podnosi z ziemi albo grzebie jak kura wiec zeby w plecki było cieplutko to taka kurtka jest:-) a i kupiłam jej 3 pary dżinsów za smieszna cene bo około 4 zł:-)i oczywiscie mój m skomentował ze spodnie sa taie same,wiec po co jej trzy pary???
Żania7
mama kochanych urwisków
Aletko no tak smiesznie Misias w rózowych by wygladał my tez musimy kupic rajstopki i pizamki i body bo wyrosła z tych 12-18 juz:-(
Kluliczek
Babka z laską
Jasiek ma chyba jedna pare różowych, upolowałam w skrzyni ze szmatami w ciuchlandzie, kosztowały jakis drobiazg, wiec wzięłam, bo skarpety też uwielbiamy zdejmowac.
Mam teraz 4 pary rajstopek z absem, powinnam miec 5, nie wiem co sie stało z jedną, muszę katy przeszuka, bo opis ostatnio nie pożarł swojego kocyka, więc mam złe przeczucia.
No i dzis kupiliśmy szafki dla chłopaków na allegro. W sobote odbierzemy. Szuflady trzeba będzie wzmocnic i pewnie coś jeszcze, ale szafę, bieliźniarke, waska szaflę z szufladami i malutka przyłózkowa mamy w cenie jednego mebla z tej serii (drozszego, ale jednak jednego ). Kupie jeszcze szafę narożna i już sie nie martwie jak sobie dam radę z rzeczami chłopaków .
Mam teraz 4 pary rajstopek z absem, powinnam miec 5, nie wiem co sie stało z jedną, muszę katy przeszuka, bo opis ostatnio nie pożarł swojego kocyka, więc mam złe przeczucia.
No i dzis kupiliśmy szafki dla chłopaków na allegro. W sobote odbierzemy. Szuflady trzeba będzie wzmocnic i pewnie coś jeszcze, ale szafę, bieliźniarke, waska szaflę z szufladami i malutka przyłózkowa mamy w cenie jednego mebla z tej serii (drozszego, ale jednak jednego ). Kupie jeszcze szafę narożna i już sie nie martwie jak sobie dam radę z rzeczami chłopaków .
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
A ja polecam odwiedzic Factory w Ursusie sklep Cocordillo (czy jak to sie pisze) sa poprzeceniane kombinezony ja zapłaciłm 81 zł.
No i jeszcze w biedronce kupiłam zielona kurtke za 20 zł - fajna
No i jeszcze w biedronce kupiłam zielona kurtke za 20 zł - fajna
mysz1978
Fanka BB :)
Zaniu - sliczne spodenki :-) A trzy pary sie przydadza bo przynajmniej nie bedziesz musiala codziennie prac...
Kurtka tez bardzo fajna.
Jak ja moja za zlotowke sfotografuje to Wam pokaze :-) Naprawde szczelsiwa jestem jak pieron bo jestw idealnym stanie :-) No - razem z wysylka to prawie 10zl wyszlo, ale i tak sie oplacalo jak najbardziej :-)
Kurtka tez bardzo fajna.
Jak ja moja za zlotowke sfotografuje to Wam pokaze :-) Naprawde szczelsiwa jestem jak pieron bo jestw idealnym stanie :-) No - razem z wysylka to prawie 10zl wyszlo, ale i tak sie oplacalo jak najbardziej :-)
Żania7
mama kochanych urwisków
czekam Myszko na zdjęcie kurtki pewnie 10 zł to naprawdę okazja:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Żaniu ale śliczne spodenki. Zawsze jak widzę taki dżinsiki w sklepie, to mi żal, że nie mam córeczki :-( A ty to teraz masz fajnie, kupujesz Majeczce chłopięce zabawki, to będą potem dla braciszka :-)
My w rajstopkach w tym roku jeszcze nie chodziliśmy (choć nieźle musialam się nasłuchać od babci), ale na wszelki wypadek mamy już w zapasie takie większe.
My w rajstopkach w tym roku jeszcze nie chodziliśmy (choć nieźle musialam się nasłuchać od babci), ale na wszelki wypadek mamy już w zapasie takie większe.
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Ewitko to na wyprzedaży takiej jej kupiłam to autko bo była razem z nami i jak się uparła na nie to odejść nie chciała od niego wiec je ma i braciszek skożysta:-)
Podziel się: