reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
a to obiecane zdjęcie kurtki kupionej na ebay-u żadna rewelacje czerwona ale ciepła i za tyłek sięga co najważniejsze dla mnie bo me dziecię ciągle coś podnosi z ziemi albo grzebie jak kura wiec zeby w plecki było cieplutko to taka kurtka jest:-) a i kupiłam jej 3 pary dżinsów za smieszna cene bo około 4 zł:-)i oczywiscie mój m skomentował ze spodnie sa taie same,wiec po co jej trzy pary???
wks09z.jpg

2upwlyc.jpg

2hfjayg.jpg

wv5pps.jpg

Jasiek ma chyba jedna pare różowych, upolowałam w skrzyni ze szmatami w ciuchlandzie, kosztowały jakis drobiazg, wiec wzięłam, bo skarpety też uwielbiamy zdejmowac.

Mam teraz 4 pary rajstopek z absem, powinnam miec 5, nie wiem co sie stało z jedną, muszę katy przeszuka, bo opis ostatnio nie pożarł swojego kocyka, więc mam złe przeczucia.

No i dzis kupiliśmy szafki dla chłopaków na allegro. W sobote odbierzemy. Szuflady trzeba będzie wzmocnic i pewnie coś jeszcze, ale szafę, bieliźniarke, waska szaflę z szufladami i malutka przyłózkowa mamy w cenie jednego mebla z tej serii (drozszego, ale jednak jednego :-p). Kupie jeszcze szafę narożna i już sie nie martwie jak sobie dam radę z rzeczami chłopaków :-D.

A ja polecam odwiedzic Factory w Ursusie sklep Cocordillo (czy jak to sie pisze) sa poprzeceniane kombinezony ja zapłaciłm 81 zł.
No i jeszcze w biedronce kupiłam zielona kurtke za 20 zł - fajna :)

Zaniu - sliczne spodenki :-) A trzy pary sie przydadza bo przynajmniej nie bedziesz musiala codziennie prac...
Kurtka tez bardzo fajna.
Jak ja moja za zlotowke sfotografuje to Wam pokaze :-) Naprawde szczelsiwa jestem jak pieron bo jestw idealnym stanie :-) No - razem z wysylka to prawie 10zl wyszlo, ale i tak sie oplacalo jak najbardziej :-)

Żaniu ale śliczne spodenki. Zawsze jak widzę taki dżinsiki w sklepie, to mi żal, że nie mam córeczki :-( A ty to teraz masz fajnie, kupujesz Majeczce chłopięce zabawki, to będą potem dla braciszka :-)
My w rajstopkach w tym roku jeszcze nie chodziliśmy (choć nieźle musialam się nasłuchać od babci), ale na wszelki wypadek mamy już w zapasie takie większe.

reklama
Ewitko to na wyprzedaży takiej jej kupiłam to autko bo była razem z nami i jak się uparła na nie to odejść nie chciała od niego wiec je ma i braciszek skożysta:-)

Do góry