M.M
Mamusia majowa'07 :)
Ja w ubranka zaopatruję się najczęściej w ciucholandach lub na allegro ;-) Nowe ciuszki to Piotrek dostaje od cioć, wujków itd... No i sporo po dzieciach znajomych, także od dziewczynek więc to trzymam dla bratanicy lub również sprzedaję Nowe to raczej buty tylko kupuję, jakieś tam skarpetki, czapeczki i rajtki. a takto to szperam w lumpeksach, i uwierzcie mi czasem są ubranka normalnie z metkami, nowiutkie a za grosze
Niedawno się wkurzyłam, bo kupiłam na alle kombinezon jesienny, taki cieńszy, rozmiar z metki 80, więc akurat na tą jesień, zależało mi na takim z zakrytymi nóżkami, żeby jak do żłobka go biorę to nie taszczyć ze sobą butów, i znalazłam jeden z Łodzi, ucieszona że bez wysyłki się obejdzie a on za mały się okazał w sumie akurat, tak jak stoi to wszysto ok ale w wózku jak siedzi to takie przykurczone nóżki ma wiec pewnie go sprzedam, a kupię już bardziej zimowy bo teraz to juz jesiennego nie ma sensu
A z prezentem na gwiazdkę to komleptną pustkę w głowie mam
Niedawno się wkurzyłam, bo kupiłam na alle kombinezon jesienny, taki cieńszy, rozmiar z metki 80, więc akurat na tą jesień, zależało mi na takim z zakrytymi nóżkami, żeby jak do żłobka go biorę to nie taszczyć ze sobą butów, i znalazłam jeden z Łodzi, ucieszona że bez wysyłki się obejdzie a on za mały się okazał w sumie akurat, tak jak stoi to wszysto ok ale w wózku jak siedzi to takie przykurczone nóżki ma wiec pewnie go sprzedam, a kupię już bardziej zimowy bo teraz to juz jesiennego nie ma sensu
A z prezentem na gwiazdkę to komleptną pustkę w głowie mam