reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Ja oglądałam dzisiaj ten bidon Nuby i drogi u nas 11 euro:baffled: nie kupiłam go bo jutro jadę na targi dla dzieci to może coś tam znajde ciekawego.

Kluliczku My też mamy dużo zabawek z Ikei teraz radoche ten jeż dmuchany robi:tak: a ten nocnik strasznie sie wżyna nie zauważyłaś? Acha i kupiłam ten komplet łyżeczek, widelców i noży i łyzeczki sa super tak fajnie się do buzki wkłada;-).

mamo Q - ale ktory ogladas??? Ten z hologrammai??? Podoba mi sie, ale kurcze - ponad 3 dychy to sporo... I jeszcze przesylka :baffled:

Chyba ten bo cena zgadzałaby się i takie koparki, samoloty na nich były, fajny ale jak on nie bedzie umiał z tego pić to znowu kasa do kosza:baffled:. Juz niekapek sie przewala po domu:baffled:

aha - to pewnie ten.
Ja pewnie jednak sie skusze, bo jak nei teraz to przyda sie za kilka miesiecy :tak: U nas niekapek tez jest nieuzywanay (mamy Tome Tipee) jak rowniez i ustniki do butelek Avent... A nuz dozna olsnienia i nauczy sie pic z tekiego bidonu ze slomka???

Ja kupować w Ikei nie lubię, bo nie cierpie tego sklepu, bo się w nim po prostu gubię. Niektóre rzeczy maja fajne, ale nawet wejścia do sklepu po coś konkretnego nie da się załatwić ekspresowo :-(. A do Ikei mam jakieś 4km :-)
A bidon mamy taki najzwyklejszy Baby Ono z uszami do trzymania, tylko jak się go odwróci, to się picie wylewa. No i mój synuś oprócz gryzienia słomki jeszcze strzela rurką i bardzo mu to się podoba :-) a pić nie chce. A ja z ustnikiem niekapkiem Aventu miałam takie przejścia, ze mi w jednym miejscu zapleśniał :-(

a ja kupilam ostatnio butelke z ustnikiem, ale z NUK-a, chlopaki rzyzwyczajone do aventu jakos zainteresowane nie byly...ani ustnikiem, ani wymiennymi smoczkami do tej butelki.Mozliwe to,ze dzieic przyzwyczajaja sie tylko do jednego ksztaltu smoczka??

reklama
zielono mi - podobno u niektorych dzieci tak moze byc, ze nie chca inneych smoczkow.

ewitko - to nie chodz do tego pieruńskiego sklepu, bo nam przepadniesz:-D. a tak powaznie to tak fajnie napisałas, ze sie gubisz:tak:

a jest jakis bidon, ktorym mozna trzasc i nic nie wyleci?

Do góry