reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

ewitko - to nie chodz do tego pieruńskiego sklepu, bo nam przepadniesz:-D. a tak powaznie to tak fajnie napisałas, ze sie gubisz:tak:

a jest jakis bidon, ktorym mozna trzasc i nic nie wyleci?
Bo w tej naszej Ikei naprawdę się gubię, tam jest tyle dziwnych przejść na skróty, ze bez planu to ani rusz :-) Idę, idę, szukam kas, patrzę a tu jestem z powrotem na stoisku z meblami. Na planie to tak ładnie narysowane, że cały czas sie prosto idzie, a tu taki labirynt. Nie wiem jak jest w innych :-) Ale ostatnio to wysyłam tam M. i mam spokój, więc się nie zgubię :-D:-D:-D
Wyczytałam w necie na jednym bidonie podpis bidon niekapek, więc chyba są.

reklama
jak byłam w gdansku w ikei to tam tez jest mały meksyk. niby jest prosta trasa, ale sa tez jakies boczne zakamraki i człowiek bokiem pojdzie, bo cos go zaciekawi i juz sie zgubil. na szczęscie pierwszy raz bylam z kolega, a on juz wiele razy tam byl. jedyne, co mnie wkurza w ikeai to to, ze jest tam tyle wspaniałych rzeczy, ze jak dla mnie nie spsob je wszystkie od razu obejrzec.

a sposob na zgubienia znalzłas niezły - mąż:-D

oni troche chyba z cenami przesadzaja za te bidony. kurde 30zł?????

Wczoraj chcialam kupic ten bidon na targach ale były jeszcze droższe niż w sklepie:no::no::no: chciałam kupić wózek i był tylko seledynowy kolor:no::no::no: no ale kupiłam fotelik:-).

mamo Q - pokaz jaki fotelik, bo ja jestem na etapie szukania i podejmowania decyzji i nie wiem, co robic.

co do bucikow to mi sie przypomnialo, ze deichman reklamowal sowja linie dla dzieci elephanten. czy ktora z was je widziala? rozwaza/ła zakup takowych?

ja jakos nie mam pojecia jak ja mam kupic te buciki. do tej pory kupowalam tak na oko, ale to byly butki ozdobniki, a to juz maja byc powazne buty dla nozek, ktore chodza i sie boje, zeby nie kupic jakichs krzywych, niewygodnych. czy to musz byc buty za kostke? czy nie musza? bo kiedys kazali nosic takie ortopedikale i do dzis widze je w sklepach, ale nie mam zamiaru ich kupowac ani zakłądac kapsiowi.
i nie wiem jak kapsio zareaguje na koniecznosc noszenia butow, bo do tej pory nie chciał, zrzucał je.

mozna mawet przez net kupicu bartka, tu jest akurat outlet

Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia

ale outlet czy nie to ceny maja naprawde ogromne. jestem ciekawa, bo nie ma cen nowych kolekcji, ile kosztuja srednio buciki spoza out.

ja kupiłam Olkowi buty z firmy Befado, dałam 85 zl i zalezy jaki fason buta bo niby rozmiar ten sam a troszke wielkoscia sie roznily, mamy takie za kostke i usztywnianą pięte, dzisiaj po raz peirwszy w nich troszke przeszedł jak byliśmy w parku na spacerku

Gołe stópki stawiane na podłożu kształtuja odpowiednią postawe no i hartują (nie wiem jakie h:dry:).

tak zielono mi masz racje - w domu najlpiej skarpetki z abs-em.

pyzuncia - dzieki na ceny. ale kurde w sumie, no nie ma wielkiej roznicy miedzy wyprzedaza, a normalnymi cenami.

madlen - to udalo ci sie kupic w rozsadnej cenie butki.

reklama
mamo Q - dobrze napisalas "hartuja" - spokojnie :tak:
My o butach tez nie myslimy - pewnie za jakies 2-3 miesiace zaczniemy sie zastanawiac, no ale jzu bedzie cieplo wiec to troche bez sensu bo to bedzie musialo byc cos na ksztal sandalkow.

Ja z powodu mojej obsesji na punkcie dysleksji Jasia i jego klopotow w skzole zastanawiam sie nad zestawem do nauki czytania dla malych dzieci - mi pewnie systematycznosci by nie wystarczylo, no ale moze niania by mogla go uczyc... :confused:

Genialny Maluch Ž - sekrety rodziców czytających maluchów

Do góry