reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

ta czesc do zabawy nawet oki, z muzyka troche chlopakow zajmuje, tylko mama na glowe dostaje slyszac w kolka to sama piosenke:-D Zaniu, w Twojej wersji tez bawisz sie z pieskiem w klaskanie i idziesz na podroz pelna przygod?:-D postaram sie Wam nagrac kawalek tej spiewaniny, zobaczycie jak to moze czlowieka wykonczyc:tak:;-)

SIMAMA: jesli kiedys bede mogla pomoc w niemieckim,pisz, bo dla mnie to nie problem:-)

reklama
zielono mi fajniutki ten pchacz , podejrzewam, ze u mnie by sie bili o niego wszyscy w trójke:-D no od wtorku mam jazde z kosiarką.. Maksiu dostał na urodziny (taką która robi bańki mydlane- z tym oczywiście czekam do lata) no i ciągle jest walka kto ma nią jeździć, a huku tyle robi!

co do nocnika to mojego dwulataka nadal "parzy" nie będzie do nocnika siusiał i koniec... może w lecie sie nauczy na trawke:dry:

ppytanie tylko,czy Kamilka tez by chciala na nocniku siedziec. ale moze naprawde warto za rada myszy sprobowac:tak: a jesli nie...moze nakladka na sedes? i Maksio poczuje sie dorosly?

To łatwy dojazd ode mnie, jak by mi się nie chciało samochodu ruszać to zawsze mogę WKD :-).

A ja się chwaliłam, że kupiliśmy szczeniaczka-uczniaczka? Wygraliśmy w totka 98 zł na datę urodzenia Janka, dołożyliśmy 10 zł i kupiliśmy :-D. Janek sam go wybrał (jak przejeżdżał Tomek wózkiem obok to szczeniaczek powiedział "przytul mnie" i już był "kupiony" przez Janka :-))

Kluliczek - ale macie madrego synka - wie czego chce i sam sobie wybiera zabawki - super, bo nie musiecie sie glowic i zgadywac co by mu sprawilo przyjemnosc :-D

reklama
Do góry