reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ta czesc do zabawy nawet oki, z muzyka troche chlopakow zajmuje, tylko mama na glowe dostaje slyszac w kolka to sama piosenke:-D Zaniu, w Twojej wersji tez bawisz sie z pieskiem w klaskanie i idziesz na podroz pelna przygod?:-D postaram sie Wam nagrac kawalek tej spiewaniny, zobaczycie jak to moze czlowieka wykonczyc:tak:;-)

SIMAMA: jesli kiedys bede mogla pomoc w niemieckim,pisz, bo dla mnie to nie problem:-)

reklama
zielono mi fajniutki ten pchacz , podejrzewam, ze u mnie by sie bili o niego wszyscy w trójke:-D no od wtorku mam jazde z kosiarką.. Maksiu dostał na urodziny (taką która robi bańki mydlane- z tym oczywiście czekam do lata) no i ciągle jest walka kto ma nią jeździć, a huku tyle robi!

co do nocnika to mojego dwulataka nadal "parzy" nie będzie do nocnika siusiał i koniec... może w lecie sie nauczy na trawke:dry:

ppytanie tylko,czy Kamilka tez by chciala na nocniku siedziec. ale moze naprawde warto za rada myszy sprobowac:tak: a jesli nie...moze nakladka na sedes? i Maksio poczuje sie dorosly?

To łatwy dojazd ode mnie, jak by mi się nie chciało samochodu ruszać to zawsze mogę WKD :-).

A ja się chwaliłam, że kupiliśmy szczeniaczka-uczniaczka? Wygraliśmy w totka 98 zł na datę urodzenia Janka, dołożyliśmy 10 zł i kupiliśmy :-D. Janek sam go wybrał (jak przejeżdżał Tomek wózkiem obok to szczeniaczek powiedział "przytul mnie" i już był "kupiony" przez Janka :-))

Kluliczek - ale macie madrego synka - wie czego chce i sam sobie wybiera zabawki - super, bo nie musiecie sie glowic i zgadywac co by mu sprawilo przyjemnosc :-D

reklama
Do góry