reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

kupilabym taki bidon, ale jak pomysle, ze to znowu bedzie kolejny zakup, ktory bedzie sie walal po podlodze bo chlopaki nie beda zainteresowane piciem z niego, to jakos mi sie juz odechciewa.:baffled:

reklama
ja tez tak sie zastanawiam, bo mam głupią nadzieje, ze kacper zechce z niego pic w ogole i pic mleko mod. ostatnio na zakupach juz bym prawie kupiła ten disnejowy, ale byl ostatni to nie chciałam:tak::tak:

nie no zaraz mnie krew zaleje - juz ktorys z kolei raz zdarza mi sie, ze cos nacisne, nie wiem co, i nagle znika całe moje odpisywanie.

pod wpływem wątku o pokojach postanowilam wreszcie urządzic kapsiowi prawdziwie dziecinny pokoik. weszlam na str. ikei(u nas nie ma, a najblizszy to gdansk lub poznan), oj wiele dupereli bym tam wybrała, ale oni nie prowadza sprzedazy wysyłkowej. wielka szkoda, bo na allegro to tak z cenami przycinaja, ze szok.

na allegro uwazaj bo kolezanak sie naciela - babka miala takie korzystne ceny mebelkow w IKEA ze sie kumpela skusila i guzik zobacyzla... Jak jzu kase wyslala do zaczely sie pojawiac komentarze negatywne ze babka to oszustka, no i kasa przepadla...
Pewnie juz nie sprzedaje ta baba, no ale tak czy inaczje bedem iala stracha zeby kupic cos na Allegro z IKEA wlasnie...:baffled:

Przyjedz do Gdanska to sie spotkamy :-)

Zielono mi jak kupisz bidon to na pewno się przyda jak nie teraz to jak chlopaki podrosną. Mój też nie umie pić z bidonu, umie dmuchać we flet a pociągac nie umie, jak mu daję bidon, to gryzie słomke :-( Za to coraz ładniej pije z kubka kapka, choć zdecydowanie woli butlę. No i wczoraj udało mu się trochę popić z kubka niekapka.

Mówią, że "ikea bubel" ale ja lubie rzeczy z Ikei i mam ich naprawde dużo:baffled: no ale mam 10 km do Ikei;-).

Bidon też kupię dziś albo jutro zobaczymy co to będzie z tym piciem:dry:.

Szerlock mnie tez kasuje sie ostatnio dużo:wściekła/y:.

ogladalam w sklepie ten Disney i juz wiem ze go nie kupie - jakos nie mialam przkeonania do niego...
Moze jutro skocze do "Mama i ja" to moze cos bedzie fajnego :-)

Maja ma taki bidon tylko w kolorze zielonym ale nie umie z niego pić
Tip it up flip top (18m+) - by Tommee Tippee

ma też Disneya ale picie z niego też jest za trudne:( w obu gryzie słomki i tyle

aha i co do tego kubka tommee tippee juz słyszałam negatywne opinie od koleżanek że nie da sie porządnie wymyć słomki i osadza sie tam picie i nie polecają cholerka tylko że mi to za późno powiedziały bo już zdążyłam kupić:(

reklama
Zania - dobrze ze mowisz - dziekie wielkie. Czyli jzu wiem ze tego nie kupie.
To jeszcze Nuby i Canpol zostaly :-)

Do góry