reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A to ci mały dowcipniś z tego Quintusia. Ale na pewno sie przyzwyczai, mój też na początku nie chciał siadać. A dzisiaj sam zaczął schodzić z łóżka rano, więc stwierdziłam, że chce na nocnik. Posadziłam go i cały nocnik nawalił :-)
Szerlock, własnie oglądam Ju ken dens ;-) i rzeczywiście Buła jest niezła, ale gdyby nie ty to bym jej nie poznała. Krupko powtórka jest w sobotę o 13:30.

fajny ten pchacz, bardzo kolorowy. szkoda, ze chłopaki nie bardzo sie nim bawia, a moze chociaz tymi elementami? bo nasz kacper własnie tymi pierdołami sie bawi, ale zeby korzystac z niego jako z pchacza to tez go nie kręci

reklama
widzialam, ze pchacze popychacze na czasie...my mamy taki, na razie stoi w kacie, bo wiekszego zainteresowanie nie ma, jak jest to na 120 min, no i chlopaki jakos same nie stoja, anawet trzymani nie stoja za pewnie,wiec pchacz poczeka na lepsze czasy:-D

Vtech 80061764 Spiel- und Laufwagen Neu vom Fachhändler bei eBay.de: Sonstige (endet 08.03.08 12:24:24 MEZ)

córcia ma identyczny:-D i go uwielbia jak nie majsterkuje przy tych kolorowych pierdołkach to wstaje lub przewraca go na bok i kreci kółkami:-)

Do góry