reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A to ci mały dowcipniś z tego Quintusia. Ale na pewno sie przyzwyczai, mój też na początku nie chciał siadać. A dzisiaj sam zaczął schodzić z łóżka rano, więc stwierdziłam, że chce na nocnik. Posadziłam go i cały nocnik nawalił :-)
Szerlock, własnie oglądam Ju ken dens ;-) i rzeczywiście Buła jest niezła, ale gdyby nie ty to bym jej nie poznała. Krupko powtórka jest w sobotę o 13:30.

fajny ten pchacz, bardzo kolorowy. szkoda, ze chłopaki nie bardzo sie nim bawia, a moze chociaz tymi elementami? bo nasz kacper własnie tymi pierdołami sie bawi, ale zeby korzystac z niego jako z pchacza to tez go nie kręci

reklama
widzialam, ze pchacze popychacze na czasie...my mamy taki, na razie stoi w kacie, bo wiekszego zainteresowanie nie ma, jak jest to na 120 min, no i chlopaki jakos same nie stoja, anawet trzymani nie stoja za pewnie,wiec pchacz poczeka na lepsze czasy:-D

Vtech 80061764 Spiel- und Laufwagen Neu vom Fachhändler bei eBay.de: Sonstige (endet 08.03.08 12:24:24 MEZ)

córcia ma identyczny:-D i go uwielbia jak nie majsterkuje przy tych kolorowych pierdołkach to wstaje lub przewraca go na bok i kreci kółkami:-)

Do góry