reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
to akurat w dobrym czasie kupowałas, bo ja jak szukałam na allegro to nie było gratisow wysyłkowych ani innych:-( ale zadna strata dla mnie - najwazniejsze, ze łozeczko jest i bardzo sie ciesze, ze w koncu udalo nam sie je kupic.

pyzuncia - tez sie zastanawiam nad bartkiem, ale ja nie wiem od czego sie zabrac, a powoli musze kacperka zmuszac do bucikow, bo przez swoja niechec to juz wyrosł ze wszystkich i nie załozyl na wyjscie ani razu. co do bartka to ja nie wiem czy sobie nie uroiłam, ale kiedys slyszałam, ze z tym bartkiem to tez cos jest nie w porządku, ze to nie sa takie super buty. ale nie mam pojecia gdzie słyszałam, ani z jakiego powodu niby sa nie ok. moze ktorejsz was obilo sie o uszy cos na ten temat?

my lozeczko turystyczne mamy takie
ŁÓŻECZKA / KOJCE BABY ONO SPORT -CENY HURTOWE ! (322217297) - Aukcje internetowe Allegro

z tym ze kupowalismy jak Jasio mial 2 miesiace i konieczne bylo z opcja z podwieszanym dnem (no wiecie - zeby bylo wyzej dla mniejszego niemowlecia). Jestemsy bardzo zadowoleni od momentu kiedy rozpracowalismy skladniae i rozkladniae - alesmy sie nameczyli zanim zajarzylismy o co chodzi...:szok:
No i lozeczko jest uzywane na co dzien u niani :-)

Co do butow to ja pewnie kupie Bartka jakiekolwiek by nie byly...
Ecco robi super buty, no ale ceny maja tez super... Super wysokie oczywiscie :-D

no my dopiero teraz kupilismy, wiec nie potrzebny przewijak ani regulacja dna, a ewentualnie kraty:-D:-D ale tak powaznie to kacperek spal na wyjazdach( bo nie były długie) w gondolce i jakos teraz naszło nas na ten zakup, bo 3 wesela będą wiec u babci w czyms musi lulać:-D. ale bardzo fajne to wasze łózeczko i dla drugiej dzidzi jak znalazł:-D:-D:-D

nam pani w sklepie doradziła jakie buty najpierw pomiar nózki a potem pomiar bucika przymiarki no i wybrala :) By ła fajna bo ja sie zastanawiałam czy do domu tez kupic a ona na to ze jak nie mam co robic z pieniedzmi to kupic bo maja ale pediatrzy mówia zeby w domu dzieci chodziły na poczatku biegały bez butków. Ogladałam rózne a pani mówi ze jak nie musza byc z nowej kolekcji to poleca inne sa tansze bo ostatnie pary sa tansze i zamiast 130 zapłaciłam 70zł. No i pani powiedziała ze jak chce to moge przychodzic to zawsze sprawdz aczy butki jeszcze ok czy trzeba wymienic

no tak rzeczywiscie kompetentna pani. z taka to sie milo kupuje. ja widzialam u nas w bartku, ze pracuje młoda siksa i raczej nie sądze by wiedziala cokolwiek. no chyba, ze ona sa szkolone.

rzeczywiscie ecco - masakra ceny.

reklama
My nie mamy turystycznego. Do grudnia synio na wyjazdach spał w gondoli, ale teraz to jest taki wiercipieta, że mu łóżeczka brakuje. Mama kupiła dla niego takie jednoosobowe, ale teraz m. na nim spi, a ja z syniem. Ale kto wie czy przed wakacjami nie trzeba będzie sie w jakieś zaopatrzyć (najlepiej pozyczyć).

Do góry