reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

eeee skoro ma pchacz i to taki wypasiony (bardzo mi sie podoba,super!!:-)), to chyba rzeczywiście lepszy bedzie rowerek :tak:

Simama, niestety dla takich maluszków jak nasze to autko nie jest zbyt dobre - łatwo się przewrócić - z tego co widzę, to ono podobne do tego co my mamy - synek zaliczył juz upadek i ma teraz guza na głowie :sorry2: siegał po zabawkę no i spadł z całym autem (a pilnowała go mama i babcia :zawstydzona/y:)

reklama
a my pozyczylismy pchacz od szwagieki...ale jakoś specjalnego zainteresowania nim nie widze- Igi zdecydowanie bardziej woli łazić przy meblach, stołkach, nogach dorosłych etc.;-)

Zapraszam :tak:
A tak w ogole to kupilam go na Allegro za 75zl - w idealnym stanie :-) Ale z tego co widzialam to nowe pchacze stanialy, a wiec uzywane pewnie jeszcze bardziej - poluj moze na niego ;-)

no własnie chyba mocno staniały, bo my w promocji płaciliśmy 150zł:baffled:, a tak normalnie to wołali za niego 179zł:szok:, ale kapcer juz widzę, ze przestaje sie nim bawic, byc moze sie znudzil i trza schowac na jakis czas.

kurcze, ja się dziś obłowiłam na alle, kurcze, chyba z tym skończe, jak zapomne hasło, jasny gwint!!!

no simama pokaz co nakupowałas.
my kupilismy w sobote łozeczko turystyczne coneco venus. dla zainteresowanych 149zł, ale w sklepie. na allegro podobnie, ale wysyłka jeszcze.

reklama
o my też mamy takie dokładnie łóżeczko i wszędzie się z nim "ciągamy" na wyjazdy - jest super też dałam 149 na alle z tym że wys. gratis i jeszcze dołożyli 7 różnych gratisów dla małego... ale to naprawdę super rzecz takie łóżeczko...

a na alle kupiłam buciki i komplet bluzeczek z kr. rękawkiem dla małego ... bo nic nie mamy jak się ciepło zrobi:baffled:

Do góry