reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

eeee skoro ma pchacz i to taki wypasiony (bardzo mi sie podoba,super!!:-)), to chyba rzeczywiście lepszy bedzie rowerek :tak:

Simama, niestety dla takich maluszków jak nasze to autko nie jest zbyt dobre - łatwo się przewrócić - z tego co widzę, to ono podobne do tego co my mamy - synek zaliczył juz upadek i ma teraz guza na głowie :sorry2: siegał po zabawkę no i spadł z całym autem (a pilnowała go mama i babcia :zawstydzona/y:)

reklama
a my pozyczylismy pchacz od szwagieki...ale jakoś specjalnego zainteresowania nim nie widze- Igi zdecydowanie bardziej woli łazić przy meblach, stołkach, nogach dorosłych etc.;-)

Zapraszam :tak:
A tak w ogole to kupilam go na Allegro za 75zl - w idealnym stanie :-) Ale z tego co widzialam to nowe pchacze stanialy, a wiec uzywane pewnie jeszcze bardziej - poluj moze na niego ;-)

no własnie chyba mocno staniały, bo my w promocji płaciliśmy 150zł:baffled:, a tak normalnie to wołali za niego 179zł:szok:, ale kapcer juz widzę, ze przestaje sie nim bawic, byc moze sie znudzil i trza schowac na jakis czas.

kurcze, ja się dziś obłowiłam na alle, kurcze, chyba z tym skończe, jak zapomne hasło, jasny gwint!!!

no simama pokaz co nakupowałas.
my kupilismy w sobote łozeczko turystyczne coneco venus. dla zainteresowanych 149zł, ale w sklepie. na allegro podobnie, ale wysyłka jeszcze.

reklama
o my też mamy takie dokładnie łóżeczko i wszędzie się z nim "ciągamy" na wyjazdy - jest super też dałam 149 na alle z tym że wys. gratis i jeszcze dołożyli 7 różnych gratisów dla małego... ale to naprawdę super rzecz takie łóżeczko...

a na alle kupiłam buciki i komplet bluzeczek z kr. rękawkiem dla małego ... bo nic nie mamy jak się ciepło zrobi:baffled:

Do góry