reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my buciki od początku prawie zakłądalismy na wyjscie takie miękkie jak skarpetki, a dodawały uroku i kazdy sie śmiał z tego, ze takie śmieszne małe nozki w malutkich bucikach. a jak kacpere podrosł to sie zbuntował i teraz zrzuca z nozek wszystkie buciki. specjalnie na zime kupiłam mu fajne na rzep kozaczki i nie mial ich ani razu. cała zime musielismy zakłądac mu skarpetki frotte, bo nie dał załozyc sobie butkow, a jak dał to zanim doszlismy do auta to juz były zrzucone

a tak poza tym to ostatnio zaszalałam i kupiłam zaległe zabawki m. in duzego zółwia tiny love, kulę fishera, główki wyskakujące, wierzę swiecącą, grająca farme. teraz trza kupi jesczze te kubeczki, co sie jeden w drugi wkłąda i jaksas wieze co sie na pałąk zakłada elementy. no i w koncu ten jeździk, ale to juz chuba na świete, bo sie spłukałam:-) i jeszcze sobie kupiłam sukienke z włóczki, fajna nawet.tylko butow do niej nie mam. i kolejny wydatek:-) ale jeszcze pare rzeczy kupiłam wiec napisze na naszym wątku zakupowym

ja dziś kupiłam córci sukienke z prosiaczkiem z kubusia puchatka, bluzeczke z przyjaciółmi kubusia puchatka, bluzeczke z elfami, 3 pary rajstopek, bluzeczke w kwiatuszki i paseczki i jestem szcześliwa:-) jeszcze pare rzeczy mi sie w sklepach spodobało ale nie moge wszystkiego na raz kupic bo mąż głowe mi urwie:-) a jak na raty kupuje tzn co pare dni to nic nie mówi taki jest fajny

kurcze - a ja sie zastanawiam nad tym jezdzikiem co sie zamienia w rowerek i z jednej strony kusi mnie ale cena jest wysoka :-( 200zl :szok:

kurcze - a ja sie zastanawiam nad tym jezdzikiem co sie zamienia w rowerek i z jednej strony kusi mnie ale cena jest wysoka :-( 200zl :szok:

my chcielismy kupic, gdy kupowalismy krzesłko, ale w zadnym sklepie nie bylo tak fajnych jak na allegro i postaniwlam kupic, ale nim sie rozejrzałam to pieniązki sie rozeszly i teraz musze poczekac na następne. w kazym razie mysz ja na pewno kupie taki jeździk, bo uwazam, ze to super sprawa. i ma wiele zastosowan:-D

a ja kupilam mace-sobie, taki drobiazdzek.kosz zabke i misia na zabawki,w Rossmanie.przynajmniej mamy porzadek;-)tylko 22zl za jeden,wiec nie ma tragedii.

reklama
mysz jakby tu mam problem, bo wszystkie mi sie podobaja, a niestety moze byc tlyko jeden:-D. nie wiem kurde, troche mam stresa, bo to jednak kosztuje i nie chce kupic badziewia. ja sobie okresliłam kwote, ze do 250 zł moge wydac.

Do góry