reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

A ja kupiłam pakę jesiennych ubranek dla małego na Allegro, i wczoraj ją dostałam ogólnie jestem zadowolona, choć parę rzeczy musiałam wyrzucić, nie wszystko dobrze widać na tych zdjęciach. Kupiłam też "Język niemowląt i dwulatka" choć miałam dostęp do wersji elektronicznej to i tak kupiłam książkę bo uwielbiam ich zapach kiedy się czyta, i już połowę przeczytałam w nocy, a dzisiaj jestem nie wyspana:baffled:. Muszę też kupić ten gryzak na wypróbowanie.:-p

reklama
a my kupiliśmy dzisiaj dwie pary rajstopek :tak:może przydadzą się jak będziemy nad morzem :tak: kupilismy też kocyk polarowy - jest tak przyjemy w dotyku że nie mogłam się oprzeć :-D

Fajny wózek Aletka tylko rączka taka dizwna? Jest podobny do tego który my mamy - Bebecar Tracker z komisu. No i cena jest super jak na wózek z takimi fajnymi kółkami (opony prawda?) W każdym razie mamy łóżeczko turystyczne Hauck i jest fajne :) ;-)

Pozdrawiam

Aga

Ale Piotruś i Rafałek mają suuuuuper matę :-):tak:. Bardzo mi się podoba ;-)

A Aletkowy wózeczek taki nowoczesny :tak:;-). I jak synuś zadowolony?

Dzisiaj wybieram się po maluszkowe zakupy. Muszę kupić rajstopki, gryzaki, butelki a starszakowi buciki po domu. Ciekawe z czym jeszcze wrócę :-p:happy:

Ja kupiłam w Akpolu tego gryzaka tommy ale zuzia jakoś nie umie jeszcze go dobrze gryźć i też jej wypada, za to rączki gryzie perfekcyjnie:-p:-D
zakupiłam jej też dwie pary rajstopek i taką śmieszną krówkę ( wygląda jak jedna z tych zabaweczek z maty), ma łapki które szeleszczą i piszczy, z firmy Canapol za 11 zł;) jestem zadowolona, bo zuzia ją chwyta całkiem dobrze ( wklejam wam załącznik ze zdjęciem podobnej zabwaki- to jest tzw. zaczepka)
kupiłam jej też smoka �wiat Dziecka : Tommee Tippee : Akcesoria Bli�ej Natury : Smoczek uspokajaj�cy r�owy 0-6 m-cy
wg jest superowy, zuzia śmiesznie wygląda, bo z przodu widać jej otwartą buźkę:-D

A my nadal uzupełniamy pustki w szafie. Byłam na zakupach w ciuchlandach w pruszkowie, ale niestety albo był ostatni dzień, albo koszty nie na moją kieszeń :no:. Nadal czekamy na forsę od tej oszustki, ale sądząc po komentarzach nie doczekamy się. Baba nawet nie raczy odpowiedzieć, dlatego w najbliższym czasie mam zamiar przyjrzeć sie, czy moge jej zepsuć humor jak ona mi (np. czy jeśli z kilkoma osobami razem złożymy skargę to suma łączna nie będzie wystarczająca do zagrożenia babie czymś więcej niż tylko grzywną). Wredna jeste, może, ale jej zachowanie tylko na to zasługuje... Same zobaczcie komentarze:
Informacje o Użytkowniku mycha244 - Aukcje internetowe Allegro

dzis przyszły moje posciele, ktore kupiłąm na allegro. jestem zasowolona. my juz mamy rajstopki i od tygodnia je nosimy, bo zimno.
z ostatnich zakupow to kupiałam nianie, bo w zwiazku z powiekszeniem sie mieszkania jest to przedmiot wyjatkowo potrzebny.

kluliczek rzeczywiscie świnia z tej kobiety. widac, ze sporo osob oszukała.

ja ostatnio kupiłąm "śłiczna" (tandetna) spodniczke u kikalot na allegro. na zdjeciu wyglądała fajnie i myślałam, ze sie dla mnie nadaje. okazało sie, ze jest to badziewie nie warte tych pieniedzy co zapłaciłam, a poza tym rozowa. masakra!!!! akurat to, ze rozowa to moj bład, bo nie doczytałam. i co zrobiłam? wystawiłam lasce pozytyw, bo nie chciałam zeby ona mi wystawiła negatywa tez, bo mam mało komentarzy i bałam sie, ze bede niewiarygodna. teraz załuje, bo kieca tragiczna i niegdy jej nie założe, a kasa wywalona w błoto.

szerlock- to nie zazdroszczę tej kiecki:no: dlatego ja czasami wolę załapać się na jakieś powakacyjne wyprzedaże, dotknąć i zobaczyć na żywo ....

reklama
Kluliczku nie przeczytałaś przed zakupem opinii o sprzedającym? Ja zawsze staram się to robić i jak narazie jeszcze się nie nacięłam.
Allegro powinno wywalać takich ludzi z listy użytkowników

Do góry