reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

ależ ja sprawdziłam. W chwili, w której dokonałam zakupu pani miała 1 negatyw i na dodatek nie za sprzedaż fotelików. Negatywy i neutralne posypały się już po zakończeniu tej aukcji, gdzieś w środku następnej.
Jak widać komentarze też mogą być zwodne.

reklama
kruliczek ale miałas pecha z tymi komentarzami... ja to w ogole jakos staram sie kupowac na allegro tylko jeśli jest to z mojego miasta i odbierac i płacic osobiście. Nigdy jeszcze nie miałam takich beznadziejnych przypadków jak opisujecie. Choc widac na przykładize Aletki to i nawet mieszkajac w tym samym mieście można mieć czasem zonka :-( Oj musimy bardizej uważac...

ja naciełam się tylko raz - zamówiłam bluzkę niby ciążową a generalnie mówiąc teraz moge ją nosić :baffled: nie mówiąc o tym ze zdjęcie było podrasowane ...aaaaaa jeszcze się naciełam kupując pończochy - niby samonośne a dupa zjeżdzały do kolan :angry:
ciuchy kupuje więc tylko w sklepach gdzie mogę dotknąć i przymierzyć :tak:

też mam czasem ochote wystawić negatywa ale że korzystam z konta męża to nie chce mu robić dymu :zawstydzona/y:

Ja tez już nie raz zostałam oszukana na allegro, ale i tak nie mogę sie powstrzymać żeby tam nie wchodzić:angry: to troche jak uzależnienie, a aukcje w ostatniej chwili uwiebiam. I to jest właśnie niesprawiedliwe jest tyle oszustów a mimo to boimy się wystawić negatywa, bo wtedy nam się też dostanie, też tak robię, a problem ten allegro powinno wziąć pod uwagę bo niczego winna osoba może dostać negatywa poprostu w odwecie.

Ja daje negatyw jeśli się należy. Jak do tej pory dałam go raz. Facet wysłał towar, ale kontakt sie urwał, gdy chciałam złożyć reklamacje (za duży rozmiar). Oczywiście ja tez dostalam negtyw, ale na pewno jemu, jako sprzedającemu bardziej zaszkodzil.

Aletka, kluliczek napiszcie tym oszustom, co o nich myslicie!!!

My tez dołączamy do pytania Kluliczku:confused:, nie chciałam sama pytać bo może jakąś gafę bym palnęła. Nie daj nam czekać, rozwiej nasze sugestie:-p

reklama
Do góry