reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

kluliczku - ja wierze, ze wszystko sie rozwiaze z ta aukcja i odzyskasz kase no i trzymam kciuki w wiadomej sprawie ;-)

kupilam malemu dodatkowe sliniaki z ceratka, bo wole zmieniac sliniaki niz bluzki i taka materialowa kolorowa pileczke z dzwonkiem - bo tymi plastikowymi grzechotami to buzke sobie obijal

reklama
Jak na razie to i ja nic nie wiem... na testy za wcześnie (oczywiście i tak już 2 zrobiłam :-p), więc trzeba czekać. Jak bedę już coś wiedziała dam znać :-). Jak narazie cicho-sza :huh:
Pobuszowałam po ciuchlandzie i mam troche pajacy, kamizelkę, bodziaczki z krótkim rękawkiem na spód ubranek, spodenki-ogrodniczki, koszule flanelowe, śliniaki foliowane od spodu, bluzy z długim rękawem, koszulku, rampersy 2 i już sama nie pamietam co :-p. Wielka siata z tego jest, wszystko + świnka maskotka i pelikan + koszulka dla tomka + sukieneczka i spodenki dla znajomej dziewczynki = 160 zł :-D.
Do tego kupiłam łyżeczkę cannopola silikonową (fajna jest, mała, akurat do buzi Janka), 2 dodatkowe butle aventu i smoczki na wymianę (on nadal chce tylko 1), pieluchy rosmmana, gryzak w kształcie butelki i słoiczki (jabłko, marchewka, marchewka ziemniaczki). Usiądę na siedzeniu na jakiś czas i nie będę musiała po to jeździć :happy2:

Kluliczku 3mam kciuki za nowy suwaczek :-D

Mąż mi chyba internet odłączy - dzisiaj przyszły mi 2 paczki, czekam jeszcze na 5 :zawstydzona/y::baffled::-D Pensja pozostała miłym wspomnieniem ;-)

gosia - a co takiego ciekawego kupilas? pochwal sie

kluliczek - niezle szalenstwo i troche kaski poszlo

szerlock - na allegro ich nie ma, ja kupilam dzisiaj w markecie, ale znalazlam strone canpola - drugi zestaw od dolu - taka zolto-zielono-czerwono-niebieska pilka - b. kolorowa, synus wyciaga do niej raczki i sie tym samym dzwiga do siadania no i latwo moze chwycic, bo pilka sie gniecie a jak nia rusza to dzwoni w srodku:
products.php

dooopa - linka nie moge wkleic - ale skopiuj sobie adres ze srodka img-ow

kupiłam:
wózek
śpiworek do wózka
rajstopki,
pluszową książeczkę
świecę i chusteczkę do chrztu
sobie futerko na ślub
lampkę zmierzchową

a dzisiaj w tesco znalazłam fajną kurteczkę na polarze dla Piotrka za 20 pln.
i kupiłam jeszcze żel do kąpieli johnsona ułatwiający zasypianie ale jakoś nie pomógł mojemu synowi w zaśnięciu i pojękuje zamiast spać :angry:

też sie zastanawiałam nad tym żelem :confused::confused: ale raczej tak dla picu bo wątpie zeby on cos pomagał w usypianiu :dry:

a my też kupiliśmy fajna kurteczke na polarze w carfurze za 18 złoty - Piotrus będzie miał jak znalazł nad morze :tak:

też sie zastanawiałam nad tym żelem :confused::confused: ale raczej tak dla picu bo wątpie zeby on cos pomagał w usypianiu :dry:

a my też kupiliśmy fajna kurteczke na polarze w carfurze za 18 złoty - Piotrus będzie miał jak znalazł nad morze :tak:

tez dzisiaj kupilam taka kurtalke - dla chlopcow byly granatowe i zielone - ja wybralam granatowa

gosia - pozazdroscilam ci zakupow :)) i tez sobie policytowalam - wlasnie wygralam aukcje !!! z ciuszkami 3-9 m-cy glownie spodnie i bluzy i taki misiasty kombinezon, ale nie wiem, czy bedziemy uzywac

reklama
Do góry