reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

kluliczku - ja wierze, ze wszystko sie rozwiaze z ta aukcja i odzyskasz kase no i trzymam kciuki w wiadomej sprawie ;-)

kupilam malemu dodatkowe sliniaki z ceratka, bo wole zmieniac sliniaki niz bluzki i taka materialowa kolorowa pileczke z dzwonkiem - bo tymi plastikowymi grzechotami to buzke sobie obijal

reklama
Jak na razie to i ja nic nie wiem... na testy za wcześnie (oczywiście i tak już 2 zrobiłam :-p), więc trzeba czekać. Jak bedę już coś wiedziała dam znać :-). Jak narazie cicho-sza :huh:
Pobuszowałam po ciuchlandzie i mam troche pajacy, kamizelkę, bodziaczki z krótkim rękawkiem na spód ubranek, spodenki-ogrodniczki, koszule flanelowe, śliniaki foliowane od spodu, bluzy z długim rękawem, koszulku, rampersy 2 i już sama nie pamietam co :-p. Wielka siata z tego jest, wszystko + świnka maskotka i pelikan + koszulka dla tomka + sukieneczka i spodenki dla znajomej dziewczynki = 160 zł :-D.
Do tego kupiłam łyżeczkę cannopola silikonową (fajna jest, mała, akurat do buzi Janka), 2 dodatkowe butle aventu i smoczki na wymianę (on nadal chce tylko 1), pieluchy rosmmana, gryzak w kształcie butelki i słoiczki (jabłko, marchewka, marchewka ziemniaczki). Usiądę na siedzeniu na jakiś czas i nie będę musiała po to jeździć :happy2:

Kluliczku 3mam kciuki za nowy suwaczek :-D

Mąż mi chyba internet odłączy - dzisiaj przyszły mi 2 paczki, czekam jeszcze na 5 :zawstydzona/y::baffled::-D Pensja pozostała miłym wspomnieniem ;-)

gosia - a co takiego ciekawego kupilas? pochwal sie

kluliczek - niezle szalenstwo i troche kaski poszlo

szerlock - na allegro ich nie ma, ja kupilam dzisiaj w markecie, ale znalazlam strone canpola - drugi zestaw od dolu - taka zolto-zielono-czerwono-niebieska pilka - b. kolorowa, synus wyciaga do niej raczki i sie tym samym dzwiga do siadania no i latwo moze chwycic, bo pilka sie gniecie a jak nia rusza to dzwoni w srodku:
products.php

dooopa - linka nie moge wkleic - ale skopiuj sobie adres ze srodka img-ow

kupiłam:
wózek
śpiworek do wózka
rajstopki,
pluszową książeczkę
świecę i chusteczkę do chrztu
sobie futerko na ślub
lampkę zmierzchową

a dzisiaj w tesco znalazłam fajną kurteczkę na polarze dla Piotrka za 20 pln.
i kupiłam jeszcze żel do kąpieli johnsona ułatwiający zasypianie ale jakoś nie pomógł mojemu synowi w zaśnięciu i pojękuje zamiast spać :angry:

też sie zastanawiałam nad tym żelem :confused::confused: ale raczej tak dla picu bo wątpie zeby on cos pomagał w usypianiu :dry:

a my też kupiliśmy fajna kurteczke na polarze w carfurze za 18 złoty - Piotrus będzie miał jak znalazł nad morze :tak:

też sie zastanawiałam nad tym żelem :confused::confused: ale raczej tak dla picu bo wątpie zeby on cos pomagał w usypianiu :dry:

a my też kupiliśmy fajna kurteczke na polarze w carfurze za 18 złoty - Piotrus będzie miał jak znalazł nad morze :tak:

tez dzisiaj kupilam taka kurtalke - dla chlopcow byly granatowe i zielone - ja wybralam granatowa

gosia - pozazdroscilam ci zakupow :)) i tez sobie policytowalam - wlasnie wygralam aukcje !!! z ciuszkami 3-9 m-cy glownie spodnie i bluzy i taki misiasty kombinezon, ale nie wiem, czy bedziemy uzywac

reklama
Do góry