reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Kurcze - a z drugiej strony to taki laktator moze sie przydac zeby nie musiec byc uwiazana caly czas w domu...
Jak bede miala pokarm to bede karmic tylko przez pol roku mniej wiecej, ale tez w tym czasie bede chciala czasem gdzies wyjsc bez dziecka - do jakeigos sklepu czy kolezanki czy cos w tym stylu...
Juz nie wspomne o tym ze pod koniec sierpnia jestem zaproszona na wesele przyjaciolki...

A w skrzynce pocztowej kolejne awizo znalazlam :-) Czyli kolejna dostawa ubranek :-D

reklama
wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jakos tak sie nazbieralo... No ale to nie tylko dla niemowlaka, ale wikszych troche tez juz mam :-D

Wczoraj kolezanka w pracy mi powiedziala ze jestem jedyna znana jej osoba ktora juz ma niemal wszystko przygotowane choc do porodu jeszcze tyle czasu...
Czasem jestem o to zla na siebie ze moge zapeszyc - zwlaszcza jak Maluch sie nie rusza to sie boje i wyrzucam sobie ze po co kupowalam...:baffled:

Mysz - widzę, że nie tylko ja mam manię kupowania ciuszków:-) jeżeli możesz zamówić i sprawia ci to przyjemność? to rób to, na co masz ochotę i już!!!!!!!!

mysz no co Ty? nie obwiniaj się
moim zdaniem najlepiej kupować właśnie teraz bo masz czas spokojnie to zrobić, później to troche opieka nad dzieckiem Cię pochłonie:tak:

Dzieki dziewczyny ;-)

A sterta rosnie.... Sasiad przechwycil paczke z ubrankami dla juz troche strszego Maluszka i nie wiem jak to sie stalo ale kupilam dwa takie same komplety (na 18 miesiacy) - bluza i ocieplane spodenki... Chyba trace kontrole :-D

Ja kupiłam dzisiaj mojemu Piotrusiowi śliczny błekitny rożek i smoczek :-) a sobie wkładki do stanika, bo normalnie wyję z bólu jak mnie szew uwiera :-( Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Widziałam też w sklepie śliczny leżaczek ale nie miałabym go gdzie położyć i dosyć drogi jest, bo 250 pln. Mąż mnie hamuje z zakupami jak może, bo naprawdę dopóki się nie przeprowadzimy to nie mamy miejsca ale dzisiaj miałam takiego doła, że zabrał mnie do sklepu i powiedział, że mam kupować co chcę. Jak się dorwałam do leżaczka to mu lekko mina zżedła ale się nad nim zlitowałam ;-)
Mysz skoro kupiłaś dwa takie same komplety i chcesz się pozbyć to wklej zdjęcia i może któraś z nas będzie chciała od Ciebie odkupić.

reklama
gosiu u nas w gdańsku można nawet za 125 zł kupić śliczne leżaczki, ja widziałam podobne w necie. warto poszukać

Do góry