reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Mysz - gratuluję udanych zakupów :tak: :-) . A z tym podwójnym kompletem to wklej zdjęcia - może któraś z nas się skusi ;-)

Napiszę jeszcze o laktatorze. Ja mam Aventu i jestem bardzo z niego zadowolona :tak: . Wróciłam do pracy jak Maciuś miał skończone 5 miesięcy i był mi niezbędny :-) .
Zresztą używałam go również w domu :tak: (kiedy Maciuś spał a ja czułam nadmiar pokarmu) albo przy wyjściach ;-) (kino, wyjazd do lekarza). Moim zdaniem jak będziecie wychodziły z domu na kilka godzin to jest on niezbędny :tak: :laugh2:

reklama
Super pościel, no i ogromny wybór wzorów. A nie orientujecie się, jak to się ma cenowo do takich w sklepie? Bo jeszcze się nie rozgladałam, jestem w malinach, na razie jestem na etapie szukania wózka i łóżeczka :-)

Ewitka - dużo taniej :tak: . Ja w sklepach płaciłam za takie komplety grubo ponad stówkę :baffled: . Teraz kupię przez allegro

zabieram sie za zakupy typu butelki,nozyczki do paznokci itp.a co sadzicie o wielorazowych wkladkach laktacyjnych?takich co sie je pierze i uzywa znow :-)

Hej Betka

Wkładek używałam chyba tylko przez miesiąc czy dwa więc nie iwem czy warto - nie wiem ile one kosztują.

Aga

Ja za takie jednorazowe dałam 12 pln za 24 szt., czyli wychodzi 1 pln za parę. Chyba nie jest to jakoś bardzo drogo a wydaje mi się, że wygodniej niż pamiętać o praniu tych wielokrotnego użycia. Znajoma poradziła mi też kupno silikonowych nakładek, więc pewnie kupię i zobaczę w czym mi wygodniej i co się lepiej sprawdza

Betko - ja też używałam jednorazowych przez około 6 miesięcy :tak: .
Ja jakoś nie mam przekonania do tych wielorazowych :no: , wydają mi się mniej higienczne ;-) . Bo jak będziesz je prała (ręcznie, w pralce?) i czy się dobrze wypiorą? :confused: Nie wiem, bo nigdy takich nie kupowałam :dry:

reklama
Do góry