reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Mysz - gratuluję udanych zakupów :tak: :-) . A z tym podwójnym kompletem to wklej zdjęcia - może któraś z nas się skusi ;-)

Napiszę jeszcze o laktatorze. Ja mam Aventu i jestem bardzo z niego zadowolona :tak: . Wróciłam do pracy jak Maciuś miał skończone 5 miesięcy i był mi niezbędny :-) .
Zresztą używałam go również w domu :tak: (kiedy Maciuś spał a ja czułam nadmiar pokarmu) albo przy wyjściach ;-) (kino, wyjazd do lekarza). Moim zdaniem jak będziecie wychodziły z domu na kilka godzin to jest on niezbędny :tak: :laugh2:

reklama
Super pościel, no i ogromny wybór wzorów. A nie orientujecie się, jak to się ma cenowo do takich w sklepie? Bo jeszcze się nie rozgladałam, jestem w malinach, na razie jestem na etapie szukania wózka i łóżeczka :-)

Ewitka - dużo taniej :tak: . Ja w sklepach płaciłam za takie komplety grubo ponad stówkę :baffled: . Teraz kupię przez allegro

zabieram sie za zakupy typu butelki,nozyczki do paznokci itp.a co sadzicie o wielorazowych wkladkach laktacyjnych?takich co sie je pierze i uzywa znow :-)

Hej Betka

Wkładek używałam chyba tylko przez miesiąc czy dwa więc nie iwem czy warto - nie wiem ile one kosztują.

Aga

Ja za takie jednorazowe dałam 12 pln za 24 szt., czyli wychodzi 1 pln za parę. Chyba nie jest to jakoś bardzo drogo a wydaje mi się, że wygodniej niż pamiętać o praniu tych wielokrotnego użycia. Znajoma poradziła mi też kupno silikonowych nakładek, więc pewnie kupię i zobaczę w czym mi wygodniej i co się lepiej sprawdza

Betko - ja też używałam jednorazowych przez około 6 miesięcy :tak: .
Ja jakoś nie mam przekonania do tych wielorazowych :no: , wydają mi się mniej higienczne ;-) . Bo jak będziesz je prała (ręcznie, w pralce?) i czy się dobrze wypiorą? :confused: Nie wiem, bo nigdy takich nie kupowałam :dry:

reklama
Do góry