reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Kurcze - a z drugiej strony to taki laktator moze sie przydac zeby nie musiec byc uwiazana caly czas w domu...
Jak bede miala pokarm to bede karmic tylko przez pol roku mniej wiecej, ale tez w tym czasie bede chciala czasem gdzies wyjsc bez dziecka - do jakeigos sklepu czy kolezanki czy cos w tym stylu...
Juz nie wspomne o tym ze pod koniec sierpnia jestem zaproszona na wesele przyjaciolki...

A w skrzynce pocztowej kolejne awizo znalazlam :-) Czyli kolejna dostawa ubranek :-D

reklama
wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jakos tak sie nazbieralo... No ale to nie tylko dla niemowlaka, ale wikszych troche tez juz mam :-D

Wczoraj kolezanka w pracy mi powiedziala ze jestem jedyna znana jej osoba ktora juz ma niemal wszystko przygotowane choc do porodu jeszcze tyle czasu...
Czasem jestem o to zla na siebie ze moge zapeszyc - zwlaszcza jak Maluch sie nie rusza to sie boje i wyrzucam sobie ze po co kupowalam...:baffled:

Mysz - widzę, że nie tylko ja mam manię kupowania ciuszków:-) jeżeli możesz zamówić i sprawia ci to przyjemność? to rób to, na co masz ochotę i już!!!!!!!!

mysz no co Ty? nie obwiniaj się
moim zdaniem najlepiej kupować właśnie teraz bo masz czas spokojnie to zrobić, później to troche opieka nad dzieckiem Cię pochłonie:tak:

Dzieki dziewczyny ;-)

A sterta rosnie.... Sasiad przechwycil paczke z ubrankami dla juz troche strszego Maluszka i nie wiem jak to sie stalo ale kupilam dwa takie same komplety (na 18 miesiacy) - bluza i ocieplane spodenki... Chyba trace kontrole :-D

Ja kupiłam dzisiaj mojemu Piotrusiowi śliczny błekitny rożek i smoczek :-) a sobie wkładki do stanika, bo normalnie wyję z bólu jak mnie szew uwiera :-( Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Widziałam też w sklepie śliczny leżaczek ale nie miałabym go gdzie położyć i dosyć drogi jest, bo 250 pln. Mąż mnie hamuje z zakupami jak może, bo naprawdę dopóki się nie przeprowadzimy to nie mamy miejsca ale dzisiaj miałam takiego doła, że zabrał mnie do sklepu i powiedział, że mam kupować co chcę. Jak się dorwałam do leżaczka to mu lekko mina zżedła ale się nad nim zlitowałam ;-)
Mysz skoro kupiłaś dwa takie same komplety i chcesz się pozbyć to wklej zdjęcia i może któraś z nas będzie chciała od Ciebie odkupić.

reklama
gosiu u nas w gdańsku można nawet za 125 zł kupić śliczne leżaczki, ja widziałam podobne w necie. warto poszukać

Do góry