reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

gaaliyah gratuluje wózeczka!!! faktycznie kolorki w sam raz dla Zuzi:-)

sylwusia i Tobie gratuluje, te kolorki tez bardzo oryginalne:tak:

a ja dzis wymyśliłam inną opcje niż kołyska, jutro z samego rana zrobimy przymiarke: postanowiłam wcisnać komode pod piętrowe łóżko Oli a obok wstawić normalnych rozmiarów łózeczko, tzn. tak by tylko troche było schowane a reszta pod scianą, mamy w garażu łózeczko drewniane po moim bratanku, całkiem dobre, tylko chyba bez dwóch szczebelków no i wystarczyłoby dokupic materac do niego, no ale zobaczymy czy tak sie da zmieścić, jak nie to pozostane dalej przy tej kołysce

reklama
Dziewczyny gratuluję zakupów wszystkie bardzo fajne.
SYLWUSIA Kołyska super mam nadzieje ze koszt wysylki ze stanow cie nie przerazil ;)

Pozdrawiam

Gaaliyah – gratuluję spełnionego marzenia wózkowego - super pojazd :tak::-) . Świetną masz rodzinkę ;-)

Welonko – i jak mebelki? :confused: Może się nimi pochwalisz?

Simama – wg mojego doświadczenia nasze dzieci nie przejeżdżą zimy w gondolach :tak: . Maciuś urodził się w czerwcu i jeździł w gondoli (dodam, że naprawdę dużej ;-) ) do stycznia i to na siedząco. Po pierwsze nie chciał już leżeć :laugh2: a po drugie gondola zrobiła się za krótka :tak: . Potrzebna będzie spacerówka :cool2:

Koralik – możemy sobie ręce podać :tak: bo ja też mam krążek.
A o interesującym Cię wózku nic nie słyszałam, nawet nie mam pojęcia jak wygląda :eek:

Sylwusia – gratuluję udanych zakupów :tak:

Mamooli – no to trzymam kciuki aby przymiarka się udała ;-) :tak:

A propo wozkow moja mala jezdzila w gondoli cala zime dopiero na wiosne kupilismy spacerowke :) Takze to zalezy od wielkosci wozka i od dziecka ;)
Tez urodzila sie w czerwcu.

Asiu-m - masz rację :tak: - wiele zależy od naszego maleństwa. Maciuś jest wysokim chłopcem (po tatusiu ;-) ) i przewidujemy, że Michałek też będzie wysoki :laugh2: (ja też nie należę do osób niskich ;-))

Gaaliyah fajny wózeczek, nie? Moje kochanie ciągle się zachwyca łatwością składania :-D.

A u nas pojawił się 2 wózek - używany, sąsiadka zapomniała, że już mamy i jak znajomi powiedzieli jej, że oni swój wywalają, bo nie chcą więcej dzieci już to złapała i przywiozła. Ale się zdziwiłam jak go zobaczyłam, a ona taka jest ostatnio zalatana, że nie dziwię się, iż nie pamiętała :laugh2: . No i teraz będziemy szukać nowych właścicieli dla niego. Tylko że to spacerówka, więc dla większego dzidźka. Ale żal wózka, może kogoś znajdziemy (troche maluchów wśród dalszych znajomych jest).

Kluliczek- udało się:tak: mój mąż również mówi ( zresztą też Tomek), że łatwo się składa, wnosi i w ogóle:-)
Mamooli - życzę powodzenia przy "przemeblowaniu" ;-):-):-):-)
Sylwusia- kołyska prześliczna:tak::-) i gratuluję zakupu wózka, który tak ci się podobał :-)

Kluliczek - jakbyscie mieli gdzie trzymac ta spacerowke od sasiadki to mzoecie trzymac dopoki Wasz Jasio nie podrosnie i wtedy bedzie jak znalazl ;-)

U mnie byly wczoraj kolezanki i pochwalilam sie wiekszymi zakupami (tymi ktore mam u mnie, bo nadal polowa jest u przyjaciolki) i sie smialy pytajac "czy jest cos czego jeszcze nie masz?" :-D

Jeszcze ze dwie koszule nocne musze kupic, ale to juz dla SIEBIE a nie dla Jasia :-D Reszta do torby szpitalnej mam zamowione (podklady, majtki jednorazowe itp)

komoda i łóżeczko ciut za wysokie ale mąż obiecał , że przytnie nogi i będzie Ok. Łóżeczko było bez 4 szczebelków ale juz mamy dokupione no i pomalujemy je na niebiesko, zeby pasowało do całości, zostanie tylko kupic materacyk:-)
Cieszę sie bo strasznie mnie to gryzło, jak te moje dzieci pomieścic:-D
Już moge spac sopkojnie:tak:

a Wy gdzie kupowałyście materace i po ile?

reklama
mamaoli - super ze sie uda dzieciaczki pomiescic :-)

Ja materac kupie dopiero jak bede miala lozeczko i poniewaz najwiecej dobrego slyszalam o gryczano - kokosowym to kupie wlasnie ten. Prawdopodobnie w sklepie normalnym bo bede chciala zobaczyc go przed kupnem.

Do góry