reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Mamooli- my kupiliśmy w sklepie, za 75 zł - gryczano kokosowy.
Barszczyk- dzięki, na żyw ten ciemny kolor to taka ciemna oliwka, a reszta faktycznie różowy:-) mąż znalazł sobie zajęcie:-D a gratuluję zamówionych ciuszków i super, że dostaliście łóżeczko:tak:
Martko- ja mam kilka ciuszków na 56, a reszta to już na 62. Wiadomo, że dziecko też nie rodzi się wielkoludem, więc warto mieć 3 sztuki ( pajacyki, śpioszki czy body)na 56, bo więcej nie ma sensu, bo dzidzia szybko wyrośnie, ale na początek tak czy siak się przyda.

reklama
ja tak na dobre dopiero jak kupimy łóżeczko to przejrze co mam, bo już nie pamiętam. wiele rzeczy kupiłam, ale jeszcze więcej dostałam, więc myśle sobie, ze jestem zawsze do przodu. a jeszcze się nakupuję nowych rzeczy jak Kacper będzie miał kilka lat, bo raczej ciężko dostać od kogoś ubranka na ten wiek żeby były w odpowiednim stanie.

Dziewczyny - jak chcecie bezplatna probke pieluszek to kliknijcie :-)

link nie chce wejsc, wiec jak ktos potrafi to niech wklei jak nalezy.
Link jest taki (wpisuje z przerwami) www. pieluszki. pl

Tam po prawej stronie nalezy kliknac w prostokat z napisem "zamow bezplatna probke pieluszek Huggies"

Witajcie Majóweczki :happy: Mam wreszcie zdjęcia pokoiku mojej Oliwki. Uprzedzam, że pokoik jest jeszcze nie skończony (np. nie ma firanek i zasłonek) i wygląda dosyć surowo gdyż nie ma jeszcze żadnych dodatków w żywych kolorach, które dopiero nadadzą mu uroku :-) Czekam na Wasze opinie, może dzięki Wam coś zmienię :tak: Może jakieś sugestie czy pomysły??? Aha - i brązowe fronty łóżeczka będą przemalowane na kolor uchwytów w meblach więc nie będzie się tak wyróżniać. Oto on:

KASRO bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Oczywiście obrazki będą :tak: jakiś ładny zegar, kilka ładnych pluszaków no i jeszcze na drugiej ścianie będzie tapczanik ale jest zmówiony i będzie gdzieć za miesiąc :-) no i firanki z zasłonkami dużo dadzą :-) No a z tym dywanikiem to mieliśmy z mężem naprawdę farta. On w ogóle kosztował 1.399zł a gdy pojechaliśmy do sklepu, żeby go juz zakupić akurat w tym dniu była na niego promocja i kosztował 999zł 400zł to bardzo duża obniżka ;o)

Super welonka! :-) Można jeszcze ponaklejać na szafki takie gwiazdki (i księżyc) fluorescencyjne, które świecą w nocy :tak:
Ja właśnie na etapie wybierania dywanu - odkąd wiemy, że to dziewczynka plany się nieco zmieniły. (Mało brakowało, a byśmy kupili przed ostatnią wizytą taki typowo chłopiecy.)
Cenę już znam, a gdzie go kupowaliście welonka? (jest super!) I z czego jest wykonany?

Welonka dywan jest przepiękny a meble oryginalne, świetnie dobrałaś żyrandol. Ja w dodatkach zostałabym w takiej konwencji kwiatowej zatem, zasłonki w kwiatowy wzorek, też w kolorkach z dywanu żeby ocieplić pokoik, jakieś ramki drewniane ozdobione kwiatuszkami, albo motylkami, do firanki dopiąć kilka motyli. Ale ślicznie Ci to wyszło.

Dziewczyny dziękuję ślicznie za opinie.
KRUPKA dywan kupiliśmy w Komforcie i jest to wełna. Solidny i gruby dywan.
Jeśli chodzi o dodatki to też mam właśnie zamiar upiększyć pokoik kwiatkami i motylkami. Kupiłam już nawet te motylki świecące fluo... :tak:
Fajnie że Wam się podoba :-) :-) :-)

reklama
welonka - jestem pod wrazeniem :-) Cos pieknego :-)

kurcze - to moze ja od razu tez urzadze pokoik dla Jasia...:confused: Az mi sie normalnie zachcialo ;-)
A komputer od razu sie wyrzuci do salonu... tylko nie wiem co z regalami :baffled:

Do góry